Tricoul sutu.ro merge la…

… urătorul Liviu Damian. Care, la împlinirea celor 80 de primăveri ale lui Ion Iliescu,  s-a exprimat după cum urmează:

 • In aceste momente sarbatoresti, sa ne traiti tovarase Iilescu! Sa ducem PSD-ul impreuna, pe cele mai inalte culmi ale dezvoltarii capitaliste, sa fiti umbra vesnica a realizarilor marete din partid! Sunteti un patriot revolutionar, un om pentru istorie, ctitor de era noua in PSD, de marete imfaptuiri, un mare erou al pacii de stanga, dar si o stralucita personalitate a vietii moderne! Va dorim cele mai alese ganduri, iar astazi la implinirea a 80 de steaguri rosii si a indelungatei activitati revolutionare, cu profunda dragoste, putin regret si recunostinta patriotica va spunem La Multi ani! С днем рождения товарищ Илиеску ! Пусть бабушка живет в Вас.

Există şi un premiu de consolare, oferit de data asta de Interschutz Romania: un stingător de incendii. Premiul va fi înmînat de către Sebastian Morea, directorul Interschutz, urătorului Ioan Ivaşcu, din Cluj, care s-a exprimat aşa:

 • Iliescu is no end/ Because he’s, forever, brand.

Mulţumesc pe această cale “măi-animalelor”: Moş Călifar, Oana Portase, Paula Negrea, Costin Ilie, Sebastian Morea, pe care-i anunţ că foarte mulţi ani de acum înainte, la fiecare 3 martie, ne vom regrupa în această formulă pentru a identifica şi premia cel mai activ participant la Festivalul Ion Iliescu.

11 Comments
 • danielv
  March 7, 2010

  Inseamna ca pentru uratorii Lavieniei Sandru sau ai Elenei Udrea vei da tricouri ude sau bikini?

 • b
  March 7, 2010

  și cam cum o să încapă toată urarea aia pe tricou? :-D de jur împrejur :)))))

 • Ioan Ivașcu
  March 7, 2010

  Vă mulțumesc pentru premiu.

 • VanGhelie
  March 7, 2010

  ramane un lider apreciat. pacat ca nu aprecieaza link exchange

 • ioana
  March 7, 2010

  cam magarie…pacat ca ai ramas incremenit in peisaj….discursul lui iliescu a fost cel mai bun discurs politic de stanga ..ever…cauta-l si cerere scuze apoi…ce va laudati ca mesteriti este o fronda cam ieftna…parerea mea

 • WickerMan
  March 7, 2010

  Tipu’ asta ar mai merita inca doua tricoa…tricouri scz, la cat de frumos a scris. Unu cu ceghevara si unu cu secera si ciocanu’ (ciocan, nu cock). Io cred ca-i invidios pe nea’ nelu, si d-aia a cris cu atata patima si avant revolutionar, iar fraza de la sfarsit in lb. rusa si-a facut efectul. A incercat el sa faca misto de un batranel sfatos (La Multi Ani DOMNULE Iliescu, cu intarziere), dar mistocareala vine de la un autentic comunist. tre’ sa ai comunismu’ in singe (Kill’em All) sa scrii (chiar si la misto) asemenea cuvinte spurcate. Cu alte cuvinte nu prea am gustat urarea. Dar decizia de a da premiul e a dvs.

 • Cristian Șuțu
  March 7, 2010

  @winkerman> in sfirsit, te-ai prins :)

 • Liviu Damian
  March 8, 2010

  Multumiri cordiale pentru premiu!Va urez realizari pe toate planurilii.@winkerman:asa e..mama a fost propagandista iar tata sef de I.A.S.Deh…cei 7 ani de acasa si-au facut efectu’:))).

 • Adinel
  March 8, 2010

  Bummer… L-am facut erou pe CSPAN… (de la 0 accesari la aproape 8500). Las ca ma fac eu mare si castig la anu’, insa eu vreau ce zice ea :)) http://www.youtube.com/watch?v=R8D-0aKw5mo . Pentru toate fetili de la mine pentru voi un meme pentru 8 martie!! :))

 • polbac
  March 10, 2010

  Sutule, facatura curata; de ce nu i-ai adresat TU direct urarea si ai apelat la o asemenea smecherie? Ai putea gasi pe altcineva in continuare !

 • Plano10
  March 11, 2010

  Pe castigatorul trofeului, virtualul Damian, pe vremea cand era pionier, l-a intrebat invatatoarea:
  -Damian, ce munceste mama ta?
  -Mama nu munceste, tovarasa, e casnica
  -Da` tata?
  -Nici tata nu munceste, e propagandist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *