Un pont pentru jurnalişti

De 36 , , Permalink 0

Preşedintele Traian Băsescu e internat la izolare septică în Spitalul Militar. Hai, să vedem cît de rapid vă mişcaţi!

 • ♦ later edit / V-am lăsat o oră şi 30 de minute. N-aţi aflat mai nimic, nu? Nu vă întristaţi, efortul ăsta v-a pus un pic în mişcare sîngele vostru de jurnalişti plictisiţi. Ce dracu’? N-aţi obosit să staţi la birouri şi să preluaţi declaraţii triste de pe agenţii? Ieşiţi în plm pe teren! Daţi telefoane! Căutaţi ştirea!
 • ♦ NewsIn, la ora 19.08, scrie aşa: Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut sâmbătă un control medical la Spitalul Militar după operaţia suferită la glanda tiroidă, prilej cu care a făcut şi o serie de investigaţii suplimentare “de rutină”, susţin surse medicale. Potrivit surselor citate, după controlul de la tiroidă, preşedintele Băsescu şi-ar fi făcut investigaţii medicale la ficat şi la colon. Până la terminarea analizelor, şeful statului a stat în rezerva de protocol a Spitalului Militar, însă sursele medicale au refuzat să precizeze dacă preşedintele Băsescu a rămas internat. Reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale nu au putut fi contactaţi pentru a comenta aceste informaţii. Mai multe bloguri au lansat duminică informaţia că şeful statului ar fi internat în Spitalul Militari.
36 Comments
 • alexandru marin
  February 28, 2010

  ca sa contra-careze anuntul lui Ludovic :)

 • fanel
  February 28, 2010

  Sper sa nu fie adevarat pentru ca inca o campanie electorala ne-ar omora definitiv economia si asa subreda…desi nu-l suport pe basescu sper sa nu fie adevarat zvonul ;) sau macar sa se faca dracu bine sa continue pentru ce s-a angajat in decembrie.

 • Marius Mina
  February 28, 2010

  Am aflat si eu din cateva surse dar neconfirmate inca

 • Lilick
  February 28, 2010

  P’asta n-o sa-l cred nici cand spune ca moare.

 • ionut iancu
  February 28, 2010

  ar fi super sa fie bolnav…nu ma intelegeti gresit…nu il vreau mort, pur si simplu sa nu mai poata sa isi exercite functia de presedinte..sa stea acasa cu nevasta…

 • cuiul lu' Pepelea
  February 28, 2010

  De-a Dumnezeu sa fie adevarat…cand juri stramb pe Biblie trebuie sa fii pedepsit !

 • Vali Badea
  February 28, 2010

  Ești tare! Să vedem dacă se confirmă.

 • Simona Tache
  February 28, 2010

  Auleo! Da’ ce-a păţit?

 • Atitudini
  February 28, 2010

  Intai sa-si faca opozitia treaba si abia apoi sa speram la “solutia divina”.
  PSD-ul si PNL-ul dau din groapa in groapa… daca ar beneficia de solutia divina, mi-as simti furata munca. Hai sa fim noi mai buni decat portocalii din toate punctele de vedere si sigur il ia dracu si pe Base!

 • Valentin - Corneliu Clejan
  February 28, 2010

  Oricât l-am duşmăni, nu e bine să ne bucurăm de o asemenea dramă. Înţeleg că “scopul scuză mijloacele” dar mijloacele pot denatura scopul.

 • dragos
  February 28, 2010

  apropo de update – n-ai cu cine :D

 • Micawber
  February 28, 2010

  Citesc ca presedintele Obama s-a internat pentru controlul medical de rutina. Pe cand asa ceva si la noi? Dar, desigur, sa se dea dupa aceea un cominicat medical ‘pe bune’, nu unul dictat de sus :)

 • Nume *mikishor
  February 28, 2010

  Gresit. Stirea a venit de la SOIM Press prima data! Apoi Ioska si Sutu.

 • eleonora
  February 28, 2010

  asa se manifesta frustrarea la tine? nu ai fost haios deloc…o vreme te/am considerat inteligent dar, dupa gluam asta, nu stiu ce sa zic…mesajul este ca tu esti cel mai ziarist dintre ziaristi? ei bine, afla ca Base e bine si intreaba de tine. Cica> unde e Sutu sa ma vada…

 • xyz
  February 28, 2010

  Sa fim seriosi, primul care a dat stirea a fost VADIM :D

 • Cristian Șuțu
  February 28, 2010

  @eleonora > uite ce scrie NewsIn la ora 19.08, deci vreo două două ore şi ceva mai tîrziu de la pontul meu: Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut sâmbătă un control medical la Spitalul Militar după operaţia suferită la glanda tiroidă, prilej cu care a făcut şi o serie de investigaţii suplimentare “de rutină”, susţin surse medicale.

  Potrivit surselor citate, după controlul de la tiroidă, preşedintele Băsescu şi-ar fi făcut investigaţii medicale la ficat şi la colon. Până la terminarea analizelor, şeful statului a stat în rezerva de protocol a Spitalului Militar, însă sursele medicale au refuzat să precizeze dacă preşedintele Băsescu a rămas internat.

  Reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale nu au putut fi contactaţi pentru a comenta aceste informaţii.

  Mai multe bloguri au lansat duminică informaţia că şeful statului ar fi internat în Spitalul Militari.

 • Nume *mikishor
  February 28, 2010

  @xyz ma refeream la ultima stire

 • eleonora
  February 28, 2010

  stirea de sambata draga cristi nu e tot una cu duminica…si da, potrivit csat, acolo i se fac toate controalele si analizele…acolo are rezerva, de cand cu circul operatiei si excursia intre spitale..credeam ca, asa cum ne/ai obisnuit, ai tu ceva nou. Sincer m/ai dezamagit…citeam blogul tau si te consideram profy….poate de aia am si luat plasa, considerand ca stii tu ceva ce noi nu stim… ti/ai gadilat singur orgoliul..acum mi/am reconsiderat pozitia. Mult succes si…fara ironii gratuite…

 • Nume *mikishor
  February 28, 2010

  Cristi… fara foc nu iese fum. Vezi si tu care e treaba, ca pe pampalaii de-i mai avem prin media nu te mai poti baza, cu exceptia catorva. Se cam pupa stirea cu ce ziceau cei de la Soim press, coincide si cu data la care semnalasera pe FB (aseara) . In plus se pare ca ar fi dat dispozitii clare de protectie a fiicelor sale.

 • dan
  February 28, 2010

  Nu sunt de acord cu felul lui de a fi………..Nu l-am votat!
  Sunt multe de spus………..
  Dar acum ma rog pentru sanatatea lui ca pentru a oricarui om care este bolnav!
  Sa dea Dumnezeu sa se faca bine!

 • condor
  February 28, 2010

  De aproape o luna de zile Vadim scrie in ziarul lui Tricolorul ca presedintele este bolnav, ca boala de care sufera nu-i mai permit indeplinirea atributiunilor prezidentiale. Secretul pastrat in jurul sanatatii presedintelui face rau societatii. Romanii trebuie sa stie de cine-s condusi. Eforturile disperate ale PDL ului, pentru debarcarea lui Geoana din functia de Presedinte al Senatului (al doilea om in stat), dau fiori pedelistilor. Prim ocuparea chiar temporara a functiei de Presedinte al Romaniei de catre Geoana, majoritatea PSD-PNL-UDMR, SE VA REFACE RAPID, si guvernul BOC 4, va fi trantit iarasi printr-o motiune de cenzura. Mizand pe starea de sanatate precara a presedintelui Basescu, Geona il va numi prim ministru pe Johanis, singurul in masura sa rezolve criza, datorita relatiilor sale, dar mai ales mizand pe ajutorul Angelei Merchel si al Germaniei. Diagnosticul bolii presedintelui se pare ca este unul foarte grav. DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE, DAR VOINTA LUI ESTE CEA CARE HOTARASTE.

 • EU
  February 28, 2010

  Vadim |Tudor scrie de cateva luni despre o anumita stare precara de sanatate a Preedintelui Basescu……….se pare ca nu iese fum fara foc.
  Eu, totusi, ii doresc sanatate!

 • EU
  February 28, 2010

  Vadim Tudor scrie de cateva luni despre o anumita stare precara de sanatate a Presedintelui Basescu……….se pare ca nu iese fum fara foc.
  Eu, totusi, ii doresc sanatate!

 • Andi
  February 28, 2010

  Asta e similara cu trimiterea de ajutoare in Tahiti?

 • nadina nedelea
  February 28, 2010

  aoleu, in cazul asta mi-e frica de mine
  ia uite ce scriam vineri, adica acu’ 3 zile
  sa fi avut eu comunicari oculte cu Mister President???

 • schmoukiz
  February 28, 2010

  Cu fonfleuri d-astea rostite cu emfaza o iei pe urmele lui Lovin.
  Pentru ceilalti pesedisti: nu mor caii cand vor cainii.

 • Nume *mikishor
  February 28, 2010

  @schmoukiz zi zau

 • Nume *mikishor
  February 28, 2010

  Andrei Badin: Isterizat de speculațiile presei privind starea de sănătate, Băsescu a chemat jurnaliștii la o cârciumă, unde s-a răstit, din nou, la moguli, care ar fi mai nesănătoși decât el. Dacă e bolnav îi urez sănătate. Dar Presedinția era OBLIGATĂ să ne informeze despre starea sa de sănătate.De ce cei de la Spitalul Militar nu vorbesc de controlul anual de rutină, ci de investigații suplimentare?

 • xoy
  February 28, 2010

  La ce restaurant a fost basescu, eu nu l-am recunoscut.

 • Innocente
  February 28, 2010

  Geoană preşedinteeee, Geoană preşedinteee :)))))))

 • Proxi
  March 1, 2010

  Majoritatea coplesitoare a comentariilor dovedesc odata in plus, daca mai era nevoie, ce tip de indivizi sunt in asa numita natie romana.

 • john
  March 1, 2010

  Se pare ca va ajunge presedinte cine trebuia, Dumnezeu face dreptate. Acest asa zis domn basescu a facut rau României mai mult ca oricare alt român. Nu-i doresc raul, dar sa ne lase, el şi pdl-ul lui

 • Another
  March 2, 2010

  Analizele “de rutină” nu implică internarea în spital, fie chiar şi pentru câteva ore. Bioposia însă implică! Traian Băsescu putea să-şi facă orice analize de rutină, la Cotroceni! Probabil însă că a fost mai mult decât atât! A jurat cu mâna pe Biblie şi cu gândul la flacăra violet că n-a lovit – cu pumnul! – copilul acela!

 • Ciprian
  March 2, 2010

  Bai baieti, noi doar glumeam cu sanctificarea lui, ce va tot grabiti sa-l bagati in pamant? Nu moare, ce tot faceti atata caz pentru un astfel de om?
  Nici macar nu e presedintele nostru ci al manelistilor, al rromilor, al capsunarilor si a tuturor prostituatelor care rup Spania si Italia. Mai intai sa scufunda tara si apoi moare.

 • carmen
  March 2, 2010

  dupa cum arata si se misca m-as mira sa fie muribund. nebun ,da este !! astia din politica au probleme serioase cu capul: bani,putere si femei .singura boala de care sufera cei din tagama lor este nebunia puterii.traim in mizerie deoarece asa se mentine dictatura. dar cine stie ,se pune ca Dumnezeu nu bate cu bota!

 • carmen
  March 2, 2010

  poate stiti sa-mi spuneti ,vor impozita anticipat si firmele suspendate ?! nu se specifica in fircaliturile lor nimic despre asta .dar daca i n 2009 ai avut profit 0(zero), n-ai avut activitate , cat este 16% ?! deci atat o sa le dau.daca le-ar da Dumnezeu numai atat cat le doresc eu,d-apoi altii!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *