Am învins din nou Guvernul!

Vă dau o veste bună: Emil Boc este ascultător. Nu numai faţă de ştim-noi-cine. Ci şi faţă alţii. Totul e să-i spui pe un ton ceva mai ferm. Te va asculta.

După ce am schimbat harta din sala şedinţelor de guvern, am reuşit – iată! – să elimin şi Coca-Cola din sediul Palatului Victoria. Mai jos aveţi o fotografie suprinsă ieri, la guvern, în timpul întrevederii cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. Apă, multă apă, şi sucuri de portocale. E bine.

Desigur, mai e mult pînă departe. Dar aşa se rezolvă lucrurile, pas cu pas. Uite, spre exemplu, acum eu le-aş sugera ăstora de la guvern să aşeze covorul dintre mese, să nu mai pară că s-a împiedicat cineva (nu că s-ar fi împiedicat cineva, doamne fereşte, noi ştim bine ce oameni fermi şi siguri pe ei avem colo). Ar mai fi de ascuns şi cablul ăla gros (vezi jos, în dreptul mesei unde stă delegaţia din Israel). Şi, dacă nu recem prea mult, aruncaţi dracului călăreţii ăia de plastic. Oricine ştie cine e Emil Boc, Benjamin Netanyahu, Elena Udrea sau Sebastian Lăzăroiu. Sau poate că cine a pus călăreţii a vrut să afle cum o cheamă pe a doua blondă din partea stîngă? Eh, atunci da, păstraţi un călăreţ doar pentru blonde.

a051

5 Comments
 • Radu Oncescu
  July 7, 2011

  Sa le punem niste Teddy :)

 • Un liberal deja optmist
  July 7, 2011

  Eu mereu ma intreb ce dracu discuta repetentii astia de guvernanti cu delegatiile straine. Ma consolez cu faptul ca se intalnesc cu alti repetenti! Ca eu olimpici n-am vazut nici la Cotroceni nici la Victoria..Sa nu-mi ziceti Frenz!

 • kilroy
  July 7, 2011

  Nu conteaza cum o cheama pe blonda. Conteaza ce talente ascunse are.

 • mara
  July 8, 2011

  tocmai am văzut imagini video de la guvern, înregistrate azi, când a fost băsescu pe-acolo. erau sticle de cola pe masă, lângă cele de apă plată.

 • Dan Doran
  July 19, 2011

  Tradareeeeee! Iudeo masonicii vor sa ne ia si coca-cola noastra nationalaaa!! La lupta, fratilor, sub conducerea Craisorului Vadim! Vom invinge! Liftele iudaice nu ne vor spurca sfinta bautura -de-acum- nationala! Traiasca Garda (de corp) si Capitanul!
  Capitanul Apostolescu, vreau sa zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *