EXPLOZIV. Atentat la adresa cancelarului Merkel

Priviţi cu atenţie imaginile de mai jos! Sunt dovada indubitabilă că cineva a atentat astăzi la securitatea cancelarului Germaniei. Am avut eu ceva întrebări cu privire la posibile ameninţări la adresa Angelei Merkel atunci cînd am văzut lunetişti pe clădirea guvernului. Dar nu m-am aşteptat nici un moment ca atentatul să fie organizat chiar din interiorul Palatului Victoria, de cineva de la Serviciul Administrativ. Care, în cel mai negermanic mod cu putinţă, a aranjat după cum vedeţi covorul roşu pe care au păşit cei doi oficiali. Urmăriţi linia covorului, priviţi dîmburile de pe traseu! Şi puneţi-vă puţin în locul cancelarului. Ce credeţi că gîndeşte ea acum? Păi, să vă spun eu: Cine dracu m-a pus să mă văd eu azi cu Mutulică? Era să-mi rup gîtul chiar în faţa guvernului lor, în faţa presei. Ăştia vor în Schengen? Să înveţe să aşeze covoarele mai întîi şi-apoi mai vorbim…

7 Comments
 • observatrix
  October 12, 2010

  Sal,
  Se va putea spune că “vizita Angelei Merkel la Bucureşti a făcut valuri”
  să privim pozitiv :D

 • Vio Bota
  October 12, 2010

  Corect sesizat! La gara, baieti, la gara…tot cu pasaportul…

 • Kompli-cat
  October 12, 2010

  Poate ca tocmai il adusesera de la “batator” si n-au avut timp sa-l mai intinda; la urmatoarea vizita oficiala, daca va mai fi vreuna in acest mandat, o sa reuseasca!

 • Bendict al 3,14-lea
  October 12, 2010

  In cea de-a doua poza se vede ca doamna cancelar este cu un cap peste Piticul-cel-tolomac. Atentatul era pregatit pentru el,poate cade inaintea motiunii de cenzura,anume in cap,in care a mai cazut insa nu suficient de explicit.

 • Harvi
  October 12, 2010

  =))
  Foarte tare remarca. Covorul pare facut si din (cel putin) doua bucati. :)

 • Zadkielix
  October 13, 2010

  PAI SI ASTA E O PROBA SI FACE PARTE DIN TRADITIONALA “ospitalitate” romaneasca!

 • simi
  October 13, 2010

  Astia pitici sau cu degetele lipite sunt de viţă nobilă şi nu trebuie să atingă pământul? Bine că nu au chemat nişte pensionari să facă un covor roşu din corpurile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *