Butonul PSD de la Cotroceni

cotroceni

Nu m-ați ascultat cînd v-am explicat cine este Dan Mihalache. Fostul coleg de facultate și de partid al lui Victor ponta este astăzi mîna dreaptă a președintelui României. Pentru cine lucrează, de fapt, consilierul Mihalache? Aceasta e întrebarea esențială. Priviți cu atenție fotografia de mai sus. Dacă nu vă dați seama, dați un click aici pentru un detaliu. E acolo, în intersecția acelor priviri, totul. Credeați că Victor ponta a pierdut alegerile? Vă înșelați! PSD nu a pierdut niciodată alegerile.

Să vă spun un secret. Nu contează numele celui care conduce o instituție politică în România. Relevante sunt doar butoanele pe care apeși pentru ca liderul politic să răspundă la anumite comenzi.

2 Comments
  • Romeo
    January 17, 2015

    Amandoi si Ponta si Dragnea il privesc semnificativ si cu interes pe Mihalache cand toti se uita la capatul celalalt al mesei unde cineva probabil vorbeste. Este mai mult decat…………pe fata.

  • Vic Ponta -premier superior
    January 22, 2015

    Asa e, natafletilor! NOI castigam intotdeauna alegerile, indiferent cine vine la guvernare sau la Cotroceni! Armata de functionari este plina doar cu oamenii nostri, iar Justitia e in mana noastra! Iar cel care apasa pe butoane se numeste Adrian cel Mare si Sfant Martir al Ciordelii, nu George cel Marunt sau Traian cel Kumplit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *