Ceva e putred la Cotroceni

Cred că Traian Băsescu a prins un prost obicei: să invite la Cotroceni tot felul de delegaţii scrobite. Infuatuaţi şi suficienţi, invitaţii preşedintelui zîmbesc camerelor de filmat în cele cîteva secunde de ilustraţie, schimbă douăzeci-treizeci de cuvinte cu gazda, apoi îşi iau ori dau tainul şi pleacă. Oare de ce şeful statului nu invită la Cotroceni şi delegaţia jucătorilor de Counter Strike din cartierul Vitan? Sau delegaţia celor care plimbă cîini Golden Retreiver prin parcul Floreasca. Din ăştia care n-au interese şi care ar putea remarca, ba chiar atenţiona că scaunele şi mesele din sala de primiri de la Palatul Cotroceni sunt atît de uzate încît, poate, ar necesita o recondiţionare. Zic…

20813

11 Comments
 • Traian
  January 20, 2010

  E ceva putred acolo intr-adevar , dar n-ai indreptat sageata unde trebuie :D

 • dor
  January 20, 2010

  e patina timpului, mai Cristi, nimic nu stii. poate fiecare dintre invitatii aia suficienti a fost invitat sa lase o zgarietura pe masa sau pe scaun ca semn al trecerii sale pe acolo. in loc de “mimi+ionica = f*tai”, au scrijelit cu unghiile proaspat manichiurate :))))))))))))))))))

 • Atitudini
  January 20, 2010

  Daca doar scunele si mesele ar fi putrede, problema ar fi ca si rezolvata. Buget e…

  Dar putreziciunea merge in locuri in care tot bugetul Romaniei nu e suficient ca sa curete rancezeala…

 • Turambar
  January 20, 2010

  Mi se pare mie, sau si asta are cravata violeta?
  :blink:

 • Nume *Vostradamus
  January 20, 2010

  Prefer delegatii scrobite la Cotroceni decat sa-l stiu pe Geoana mergand la doua noaptea la Vantu, Patriciu, Voiculescu sa primeasca indicatii. Asta cu dat sau luat tain sau altceva de la Licurici e poveste veche, de pe timpul faraonilor, imparatilor si regilor, n-am inventat noi mersul pe jos. Sau nu cunosti, domnule cu nume istoric, ca pana si domnitorul Sutu practica obiceiul, ca sa ramana pe tron? Oricum, prefer pe unul care cheama pe altii la el unuia care vine el la altii si ii sterge si pe picioare.

 • ciavistu
  January 20, 2010

  din cate am inteles, nu e bine ca i-ai pozat mainile. o sa faca scandal domnu aliodor.

 • bigudiul roz
  January 20, 2010

  De ce topaia Geoana?
  Raspuns: il ardea flacara violet

 • jiji
  January 20, 2010

  petele albe sunt lasate de demnitarii care se uita in decolteul elenei udrea

 • Dispecer Blogosferă
  January 21, 2010

  obiectivul tău nu a surprins stadiul de dezvoltare al moliilor în ţesătura, aparent completată cu lână, domnului din imagine…oricum, ceva între larvă şi…

 • Marius
  January 24, 2010

  Putred, putred, dar mai vor trece anii- şi noi, din păcate, cu ei- până va putrezi de tot. Ca preşedinte, bine-nţeles, sau se crede veşnic!

 • RMC
  February 18, 2010

  ceva sau cineva ? n-am prins ideea si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *