Cu-cu!

Vă sugerez să-l ascultați cu atenție în perioada următoare pe soțul Mihaelei Geoană. Eu l-am văzut azi la Gîndul Live. Acolo unde a fost invitat pentru a declara în exclusivitate că nu are nimic de declarat. Că, altfel spus, nu știe sigur dacă va accepta nominalizarea pentru o nouă candidatură pentru funcția de președinte al României. Că e, vezi Doamne, prea devreme. Să nu-l credeți cînd o să mai auziți recitînd placa asta. Vă spun eu sigur: vrea! Iar cînd zic “vrea” trebuie să înțelegeți că ar face orice pentru o nouă candidatură.
Cu o excepție: nu și-ar da casa din strada Curu Starostescu (zona Dorobanți). În care stă de fix 10 ani, chiriaș la stat. Prin 2008, îi scriam o scrisoare (citește-o aici, dacă ai chef) în care-l rugam să se mute din casa de la stat, că e rușinos… Nu s-a mutat. Pe 16 ianuarie 2013 zicea că se mută și cerea o păsuire de 30-45 de zile. Nu s-a mutat nici atunci. Nici în septembrie 2013, cînd avea să fie întrebat din nou despre mutat, nu a zis nimic concret. Cert este că viloiul de pe Cucu Starostescu e greu de părăsit. Sunt totuși 10 camere și o curte de aproape 500 mp. Cum să le dai? Faci orice să nu le dai. Iar cea mai bună soluție ca să nu le dai e să ajungi președinte al României. Că legea spune că statul îți oferă gratis o casă pentru tot restul vieții. Pe cît facem pariu că acea casă va fi în Cucu Starostescu?

Eu am încredere în Mihaela. Dacă înțelegeți ce vreau să spun….

5 Comments
 • Cristi
  March 11, 2014

  Sunt perfect de acord ! Are băiatul asta o sete de putere invers proporțională cu calitatile sale !

 • silicon_v
  March 11, 2014

  “Sunt perfect de acord ! Are băiatul asta o sete de putere invers proporțională cu calitatile sale !”

  Ntzz. ntzz, ntzz.. Nu ati fost atent la text. Cheie e aici: “Eu am încredere în Mihaela. Dacă înțelegeți ce vreau să spun….”

 • cititor
  March 12, 2014

  numai sa nu vina vreu mostacios sa arunce pupaza zbarrr, pe vreo dugheana

 • val
  March 12, 2014

  Draga Sutule, nu inteleg ce ai cu Geoana. Urmarindu-ti blogul in acea perioada, 2008-2009, te-am vazut cat de uslas, avant la lettre, te manifestai. Savureaza, acum si-n viitor, ceea ce ai promovat.

 • Str. Stefan Mihaileanu
  March 17, 2014

  @Sutu: “Cu o excepție: nu și-ar da casa din strada Cucu Starostescu (zona Dorobanți)”

  Poate gaseste si el 19.000 de Euro si o cumpara, asa cum a facut super-nesimtitul ala de basescu. Totusi, “sotul Mihaelei” ar mai avea de rezolvat o problema: ar trebui sa mai fie si primar general, ca sa poata sa si-o serveasca singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *