Domnule preşedinte,

Vă scriu aceste rînduri ca să vă atrag atenţia că sub nasul dvs se petrece ceva necurat. Ca să-i dăm un nume, să-i spunem şpagă. Ştiu că nu vă place cuvîntul ăsta, căci el face parte din sfera mai largă a corupţiei, cu care dvs ziceţi că vă luptaţi ca Sfântul Mare Mucenic Gheorghe cu balaurul. Bun, eu ştiu că dvs sunteţi astăzi puţin nervos ca urmare a hotărării judecătorilor de la Înata Curte, care l-au achitat pe balaurul Adrian în dosarul Mătuşii Tamara. Mă uit chiar acum la dvs la televizor, vorbiţi în direct despre nişte chestiuni ce nu-l interesează decît pe ministrul Oprea, zis şi Punctul G. Se vede clar că aveţi inima zdrobită. Aşa că pînă la recursul în cazul mătuşii, eu vă propun să priviţi cu atenţie fotografia de mai jos. A fost făcută astăzi, la Guvern. Probabil că n-aţi observat ce era sub nasul dvs, pe motiv că rochia Elenei era mult prea roşie. Aşa că vă spun eu: erau nişte produse ale firmei Coca-cola. Poate că dvs nu ştiţi, dar eu m-am interesat şi vă pot informa că există o normă internă în compania de răcoritoare care interzice asocierea cu instituţii politice. Motiv pentru care apariţia acelor sticle pare al dracului de suspectă. Ca să nu zic şi jignitoare pentru integritatea unei instituţii de bază a democraţiei – guvernul.

A, şi încă ceva. P e nici o masă a nici unui guvern responsabil din lumea asta nu găseşti produse comerciale cu etichetă. Am verificat eu.

boc base (Medium)

8 Comments
 • Dan Andrei
  December 15, 2011

  “Guvern responsabil” ? Ii suspectezi de bune intentii ? Insa de raspuns in fata juzilor vor raspunde … Sigur.

 • kilroy
  December 15, 2011

  E mana mogulilor, clar.

 • Gabriela Palade
  December 15, 2011

  foarte fain, felicitari! Nu stiu de ce abia acum ajung sa vad site-ul.
  Succes! Gabi P.

 • pase scurte
  December 16, 2011

  CE ERA SA FACA SA DEZLIPEASCA ETICHETA. DIN CATE VAD SI APA-I ETICHETATA

 • Dan Andrei
  December 16, 2011

  @pase scurte Sa le dea apa la carafa. Si un vin varsat. Sa “ne radem” si noi.

 • Zev
  December 17, 2011

  Bre, da de ecranele ea? Ce vad pe ele? Arata mai mult a call center din Mumbai decat a sedinta de guvern. Daca se urmareste crearea iluziei de competenta sau eficienta, pai nici ecrane ca la Patria nu sunt suficiente.

 • Dany
  December 17, 2011

  Nu stiam ca nu au voie sa apara sticle etichetate in asfel de context.

 • Dan Doran
  December 21, 2011

  Nu prea vad legatura… Sticlele nici macar nu erau sub nasul lui Popeye…
  Si nu prea vad care-i chestia: eu daca as avea o bautura sub nas, as vrea sa fie etichetata, ca sa stiu ce dreacu’beau, ca poate fi acolo si o mostra din apa de la Rosia Montana, pentru analiza, un vin expirat, zeama de varza rosie, suc de rosii sau urina statuta… Dupa ce toate normele din iauroupa ne-au cerut sa etichetam ca lumea toate produsele, vii tu, cu palatul tau de nisip, si spui ca nu-i bine…
  Nu esti serios !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *