Exerciţiu de memorie pentru SRI

Să le spună cineva leguitoririlor de la Camera Deputaţilor că încalcă legea nepublicînd declaraţiile de interese ale şefilor de instituţii aflate sub control parlamentar. Şi n-o încalcă decît de vreo patru ani, în cazul SRI. De pe vremea în care Radu Timofte, între timp decedat, era şef al SRI. Roberta, se aude? Am vrea să ştim şi noi, dacă nu e cu supărare, ce alte interese are George Maior, spre exemplu. Nu de alta, dar noi bănuim că s-ar putea produce nişte schimbări în curînd.

4 Comments
 • Toni
  January 21, 2010

  Adică cine s-o facă?! Să le reamintească, adică. Poate moş Crăciun, că pe altcineva nu prea văd să bage în seamă! Poate au vreun blog, ceva…

 • Adrian Tudor
  January 21, 2010

  Le-o fi scăpat legea aia din 2003 şi au uitat să dea un forward şi la Parlament. Pentru curioşi, declaraţiile de avere ale lui George Maior sunt pe site-ul SRI. E drept că sunt datate 15 ianuarie 2009. Averea : http://www.sri.ro/upload/DaMaior.pdf şi Interesele : http://www.sri.ro/upload/DiMaior.pdf

 • Paul
  January 21, 2010

  ete na dle. Sutu cum ai dat cu bata in balta…
  http://www.sri.ro/subpagini/15/director.html in bottom…
  mai uite asa io din provincie tot ma gandesc de vreo 6 luni, voi aia de la bucale chiar suntetzi asa de superficiali?
  ce ti s-a intamplat tie nu e un caz singular, o vad si la cca. 85% din colegii tai si cca. 95% la cei ce ne conduc sau reprezinta acolo.

 • hooe monique
  February 10, 2011

  bine ca v-am descoperit,la bloc fetele vin in serie din dierse motive sau din notificari medicale genetice.nimeni nu se identifica unic.Bine ca imi dau seama de la ce apartament provin fetele (figurile) cunoscute.
  Eu nu am relatii si nu sant informata de persoane care-mi seamana perfect
  fetele vin si pleaca ca oitele din grija pastorului
  la numele meu mai e ceva interesant.as putea fi confundata cu sute de persoane dar nu cunosc din familie pe nimeni si sant defavorizata frecvent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *