14 Comments
 • WickerMan
  March 6, 2010

  CONGRATS CRIN ANTONESCU

 • phidas
  March 6, 2010

  Cred ca a schimbat samponul. :)

 • Orban si stafia...
  March 6, 2010

  A castigat narcisistul contra bantuitului de stafii… :) Cam putine voturi…

 • Blogtrekker
  March 6, 2010

  Daca ar gandi la fel de des pe cat isi aranjeaza freza ar ajunge departe.

 • gabi
  March 6, 2010

  Cam efeminat, adicatelea nu prea e barbat. E bun de gura, ca o femeie…

 • Dan Patrascu
  March 6, 2010

  As indrazni sa spun ca diferenta de voturi dintre cei doi nu este un fapt surprinzator.

 • Toni
  March 6, 2010

  Asta nu-i victorie. E distracţie, pentru unii. Plictiseală, pentru alţii. Congresiadă. E cam pierdere de timp. Eventual de oameni.
  De unii nici că-mi pasă. Catarama să se ducă la cureaua lată, unde i-e locul.
  Restul să stea, că vin vremuri grele.
  Face bine Crin că-şi aranjează ţinuta. E cam timpul…
  Le drole de guerre c’est fini. Războiul de tranşee s-a cam terminat. Începe asaltul redutei. Masca pe figură, baioneta pe armă, grenada în pumn şi la atac, înainte!
  De victorie vorbim după semnarea păcii. Dacă s-o semna…

 • ivory
  March 6, 2010

  E intr-adevar foarte constient, prea constient, de imaginea lui. Astazi, in timp ce se numarau voturile, statea de vorba c-un costumat de-acolo si avea mari probleme sa-si acopere rasul prea larg, ba mana la gura, ca babele la tara, ba se apleca in mod strategic, ba o fandare, sfarsind c-un deget sprijinit in barba, aproape studiata pozitia. Narcis ii vine ca o manusa. Excelent!

 • Atitudini
  March 6, 2010

  Cu un consilier de imagine se rezolva. Am observat si eu, in perioada de asteptare a rezultatului, cand era transmisie in direct “din public” o gramada de gesturi similare si multa nervozitate.

  Asta sa fie problema!

 • sorin andreica
  March 6, 2010

  sa se uneasca cu tarnistii si va incepe sa se contureze o dreapta veritabila
  cu respect

 • nadina nedelea
  March 7, 2010

  nu am urmarit Congresul PNL. Nu avea miza. Catarama s-a retras si oricat si-ar fi dorit cineva sa-l reanimeze, era oricum mort. Orban mi se pare aruncat ca sa para alegeri democrate in partidul asta… Ca doar nu faceau Congres ca sa-l realeaga pe Crinut, baiat dragut dar necoptut

 • Traian
  March 7, 2010

  Shit, no luck ! intrasem sa vad modelele de la Congres… :) Rusine Cristi Sutu !!!

 • ruben
  March 7, 2010

  cred ca din cauza parului lung pe care l-a avut in tinerete a deprins obiceiul de a-si trece mana prin par. narcis? un pic…. dar comparandu-l ca si aspect fizic cu ceilalti politicieni romani de 50 de ani, sta bine la capitolul aspect, si chestiunile astea se marcheaza pe subconstient.

 • Casa Stirilor
  March 7, 2010

  La acest sfarsit de saptamana s-a consumat congresul PNL. A fost ceea ce trebuia sa fie – o balaceala intre “nu omori calul in timpul cursei” si “daca vreti sa candidez, faceti ca mine”. Vax albina!

  Inca din stadiul de intentie palida, acest congres a fost facut pentru a astupa gura acelora ce s-au prins de “calitatile” lui Antonescu si pentru a bifa in statut (cel vechi) obligativitatea de bun simt de a explica militantilor in ce fel s-au pierdut ultimele alegeri.

  Pornesc acest articol, constient fiind ca liberalismul, in mod natural, nu aduna (cu tot cu furat) mai mult de 20% din preferintele de vot, indiferent de starea de bine sau de rau a populatiei din Romania. In acest spatiu mic, liberalii isi executa si ei, manevrele de partid.

  Prima impresie pe care mi-a lasat-o congresul PNL, este aceea ca Antonescu a reusit la mai putin de un an de la inscaunare sa se metamorfozeze din liderul dorit in liderul impus. Este un parcurs pe cat de natural, pe atat de pagubos in zona noastra. Am putea spune ca Antonescu nu este cu nimic mai diferit, mai stralucit si de ce nu, mai bun decat Basescu. Antonescu s-a vazut pe tron si tacticos, pe rand, striveste toate numele cu greutate din PNL, avand in spate si de-a dreapta, ori oameni de mana a 5-a din partid, ori lideri care au stat (din neputinta) in planul doi-trei fara sa straluceasca.

  Asa cum am mai spus pe blogul asta, Crin Antonescu este croit si construit dupa tiparul Traian Basescu, diferenta dintre cei doi fiind aceea ca Basescu are o inteligenta nativa iar Antonescu, doar un tupeu golanesc, aproape la fel de ascutit cu cel al presedintelui. Dar daca veni vorba de functia de presedinte, aici cred ca a gresit saracul Crin, a inceput sa faca macel in randul liberalilor fiind in cea mai neagra opozitie si omitand sa copieze faptul ca Basescu s-a dat la cei din jurul lui din saua de calaret la putere.

  Gestul impunerii de candidatura pe lista, a facut si mai mic PNL ul, adica l-a adus la valoarea lui reala. Cum bine remarca C P Tariceanu, PSD a dat lectii de democratie tuturor partidelor. (Mai tineti minte cum comentau liberalii congresul PSD?)

  Modificarea de statut, impusa de C Antonescu a demonstrat odata in plus ca partidele, indiferent de doctrina, sunt populate cu romani! “Daca nu acceptati statutul meu, nu voi mai candida la presedintia partidului!” – o manarie ieftina, un truc pe care l-am vazut in parcarea de autocare de la Manastirea Curtea de Arges, o mizerie la care, evident, penelistii au pus botul.

  Si asa, cu statut modificat dupa cum i-a bubuit mintea lui Antonescu, cu Manescu si Nicolai de-a stanga si de-a dreapta jiltului, PNL se pregateste sa confirme normalitatea (prescrisa si demonstrata) in care PDL va apune incet la focul mocnit al guvernarii pe criza si la furat, PNL va latra a paguba (cum a facut-o din 90 si pana astazi) iar PSD ului nu-I mai ramane decat sa castige parlamentarele, localele si europarlamentarele la prima respiratie. Cat despre prezidentialele de peste 5 ani, este limpede pentru tot “poporul”ca lui Ponta ii revine sansa sa preia presedintia tarii, luptandu-se cu te miri ce papagal lasat in valuri de partidul lui Basescu si cu un Antonescu transformat in ceea ce este el, dupa “congresul” PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *