Tabăra de bloggeri

Una din foarte bunele idei ale revistei Biz este Social Media Snow Camp – o conferinţă de patru zile în care cei mai importanţi bloggeri din România sunt aduşi la un loc pentru a căuta împreună cele mai sigure poteci din online. Evident, la conferinţă au venit şi oameni din agenţiile de PR , respectiv responsabilii cu social-media din companiile care au înţeles că bugetele lor de publicitate sunt bine cheltuite în online.

Vă scriu acum la capătul primelor trei zile de conferinţe, în care am cunoscut mulţi oameni cu pasiune. Lor le-am vorbit astăzi – la modul serios, cu o prezentare în powerpoint – despre … atenţie! Da, despre atenţie şi despre detaliu. Este suficient – le-am spus – să privim cu atenţie un lucru, oricare ar fi acel lucru, ca el să devină interesant. I-am invitat, între altele, să privească cu atenţie o fotografie de pe pagina oficială a Guvernului României, respectiv asta, şi să încerce să spună ei dacă li se pare cumva ciudat că în spatele premierului României scrie mare Bulgaria şi că pe masa Guvernului se află – ca la noi la nimeni – produse ale firmei Coca-cola. Le-am spus că faza cu Bulgaria am rezolvat-o deja (la scurt timp după ce am făcut o postare pe tema asta pe blogul meu, responsabili din guvern au schimbat harta) şi am sugerat că trebuie să facem ceva pentru ca şmecherul ăla din guvern (despre care eu bănuiesc că ridică o şpagă substanţială pentru felul în care aşează anumite răcoritoare pe masă) să aibă un moment de tristeţe.

Despre ce s-a mai întîmplat la Snow Camp, la Manafu. O galerie foto de la Pârâul Rece, pe conturile mele de facebook şi google+.

snow camp

sursa foto: BIZ

2 Comments
  • androidul cu sobolani
    December 3, 2011

    hmm, sa luati si voi in discutie semnalele de alarma pe care le-au tras in ultima vreme simona tache, andrei mantog. ca de la promovarea eugeniei se ajunge la partide si se complica treburile.

  • Zev
    December 4, 2011

    Misto poza. Dar ciudat nu e numai inscrisul sau racoritoarele. Ciudat – pentru mine – e ca fiecare idiot de la masa are un ecran in fata. Abia asta e manipulare, ce incearca sa spuna astia, ca sulfele din guvern au nevoie de un mare volum de date ca sa ia o decizie? No shit, cu reputatia lor? Daca da, sunt imbecili, astea le faci inainte nu la sedinta. Daca nu, atuni de ce au cheltuit banul contribuabilului pe ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *