Who the fuck is Martin Schulz?

Martin Schulz. Vă spune ceva numele ăsta? Nu? Nici nu trebuie. E un german care ocupă funcția de președinte al Parlamentului European. Un tip pe care pesediștii l-au invitat la București pentru un eveniment de lansare a candidaților PSD la alegerile europarlamentare de pe 25 mai. Cunosc figura asta. O făceau și alții. Îmi amintesc de un lider european al popularilor care venea adesea la București pentru a susține electoral partidul-soră din România. Ăsta era motivul oficial. În fapt, liderul popular avea, se pare, o amantă la București. Nu vreau să sugerez că și Martin Schulz ar avea una. Tot ce vreau să vă propun e să priviți atent – atunci cînd e vorba de politicieni – la ce fac ei dincolo de aparițiile lor publice.

Ce vi se pare mai important? Că Martin Schulz a venit pe scena electorală a PSD? Sau că omul avea programat un interviu live în redacția Adevărul și a uitat complet de programare. Scriu jurnaliștii de la Adevărul: Fără niciun fel de explicaţii, liderul de la Bruxelles a lipsit de la întâlnirea programată cu jurnaliştii Adevărul, deşi prezenţa sa fusese anunţată şi confirmată în repetate rânduri.

Sau, altfel, ce vi se pare mai important? Că Martin Schulz a primit titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA? Sau că omul nu are studii universitare? Vă citez din Wikipedia: After four years at primary school, from 1962 to 1966, Schulz attended the Heilig-Geist (Holy Spirit) grammar school, a private Roman Catholic school run by the Holy Ghost Fathers (or Spiritans) [1], in Broich (now Würselen), a district of the town of Broichweiden, for nine years, leaving without his Abitur (A-levels).

Prin urmare, cine e Martin Schulz?

Ah, și apropo, cum rămîne, Victor ponta, cu plagiatul lucrării de doctorat? Te-a felicitat cumva Martin pentru felul abil în care ai ieșit din încurcătura furtului intelectual?

3 Comments
 • radu
  April 28, 2014

  Who the fuck is Barosso?
  Who the fuck is Reding?
  Who the Fuck in Obama?
  Who the fuck is Nuland?
  And, finally, who the fuck is Basescu?

 • silicon_v
  April 29, 2014

  Si, ca sa fim corecti pana la capat:
  Who the fuch is radu?
  Who the fuck is silicon_v?

 • Vic Ponta (premier)
  April 30, 2014

  Dragii mei, sunteti tare incapabili sa relevati la justa lor valoare meandrele concretului abscons cu diferente remarcabile!
  NOI suntem importanti, nu Schultz sau alti (des)chulti. Si tot noi vom da Presedintele si o gramada de lideri in Parlamentul European, caci voi veti veni sa votati, ca fraierii, si cei care ne voteaza pe noi sunt mai multi, si doar asta conteaza… Veniti la votare, asta-i tot ce vrem, caci doar simpla prezenta la urne arata tarii ca noi suntem demni de a fi bagati in seama! Nici nu conteaza CU CINE VOTATI VOI, conteaza ca altii multi ne vor vota pe noi, si pomenile noastre electorale… Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *