Cît poate să ducă?

Neam de neamul lui n-a visat s-ajungă atît de sus. Unii nu cred nici acum c-a fost posibil. Amintiţi-vă cum anul trecut, pe vremea asta, tatăl lui îi spărgea un ou roşu-n cap. Tanti Ana rîdea, strîngînd în buzunar, ca amintire, cureaua de ceas cu care-l bătea cu nişte ani în urmă, pe cînd era ceva mai mic. Nu ştiu cum se face, dar uite că micuţul creşte într-un an cît alţii într-un secol.

Preşedintele României a semnat astăzi decretul de numire a lui Emil Boc în funcţia de ministru al Muncii în guvernul condus de acelaşi Emil Boc. E tot mai groasă. Acum doi ani, Emil Boc era numit şi-n funcţia de ministru al Educaţiei, după ieşirea PSD de la guvernare. A fost primar al Clujului, a fost deputat de Cluj. Acum e şi preşedinte al PDL şi, culmea absurdului, şeful celei mai bune prietene a ştim-noi-cui. (A se vedea, pentru conformitate, cum a fost certată azi Elena Udrea pe şoseaua de centură a Constanţei).

Emil, dacă o scoţi şi la cafea, într-o seară, pe blonda din stînga ta, promit să nu mai fac mişto. (Hint: o cheamă Maria).

a043

sursa foto: www.guv.ro

1 Comment
  • ADi
    April 22, 2011

    O capacitate, un lider, o sursa de inspiratie pentru noi toti. Sunt mandru ca sunt contemporan cu un asemenea om. I-as inchina si cateva versuri daca talentul meu s-ar ridica la inaltimea subiectului. Sa nu ne lasi niciodata draga Milica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *