EXCLUSIV. Primele două decizii ale Guvernului Ungureanu

Aseară, după depunerea jurămîntului la Cotroceni, noii miniştri au dat o fugă la Palatul Victoria pentru a testa fotoliile albe din sala şedinţelor de guvern. Au butonat şi instalaţia de sunet. Totul părea în regulă pentru, spre exemplu, cretinelul Bode, pe care cu siguranţă că-l sunase mămica lui ca să-ncerce să-i spună cît de fericită e ea, doar că printre atîtea hohote cu sughiţuri de la plîns, săraca, nu mai apucase…

Vă întrebaţi, poate, deşi nu cred, ce va consemna istoria cu privire la prima şedinţă de guvern a Cabinetului Ungureanu. Ei bine, tot ce trebuie să faceţi e să priviţi cu atenţie fotografiile de mai jos. Prima e din 30 ianuarie 2012, de la una dintre ultimele şedinţe ale Guvernului Boc. Şi cea de-a doua, de la prima şedinţă a Guvernului Ungureanu.

Observaţi, vă rog, că au dispărut sticlele de Coca-cola! Chestie pe care eu am tot sugerat-o în ultimul timp. Vezi aici, aici şi aici. Iată că s-a întîmplat. Şi-s al dracului de mîndru. Sper să se ţină de ea.

Apoi aş vrea să remarcaţi că au dispărut laptopurile. De data asta nu ştiu ce să zic. E foarte posibil ca mulţi dintre miniştri să nu fi ştiut să le deschidă şi, prin urmare, ele să fi ruginit. Sau, la fel de posibil, premierul Ungureanu să fi ordonat înlocuirea lor cu altele mai, ca să zic aşa, performante.

guvernul boc
guvern ungureanu
sursa foto: www.guv.ro

2 Comments
  • d
    February 10, 2012

    Sticlele de Dorna si Izvorul alb nu se pun?!

  • Ionut
    February 10, 2012

    Poate nu a mai ajuns masina cu Coca Cola si Fanta la parlament in cauza zapezii :)) .. Sper intr-o schimbare buna din partea acestui Guvern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *