Furtul miresei la PSD

Un detaliu esențial a scăpat ieri presei care a relatat despre reuniunea liderilor coaliției de guvernare. E vorba de răspunsul la întrebarea unde? Adică, unde s-au întîlnit liderii coaliției Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Valeriu Zgonea și Liviu Dragnea pentru a vorbi despre listele electorale de candidați ai USL pentru parlamentarele din decembrie? S-or fi întîlnit la sediul de partid? La cîrciumă? La un hotel? În Cișmigiu? La una din mamele lor? Într-o conferință pe WhatsApp? Nu, frate! S-au întîlnit la Palatul Victoria. În Guvernul României. Poate că vouă nu vi se pare ciudat, însă, din cîte îmi amintesc eu, în programul de guvernare cu care Cabinetul Ponta a fost mandatat de Parlament nu există nici o prevedere referitoare la adunări de partid în sediul guvernului. La Guvern se guvernează, nu se joacă table și nici nu se taie moțul. Dacă oamenii ăștia folosesc o instituție a statului pentru adunări private și nimeni nu spune nimic, în curînd ăștia ar putea organiza și nunți în sala ședințelor de guvern. Cu mirese furate, desigur, că asta pare să fie specialitatea casei.

4 Comments
 • Taraboste
  September 19, 2012

  Daca tot lucreaza omul acolo, a zis sa nu piarda drumul cu deplasarea, ore in trafic, etc. Intr-o scurta pauza de masa a transat rapid si treaba asta. Ca doar trebuia sa revina urgent la problemele reale ale tarii, anume cum sa mai realoce fonduri pentru pomenile electorale ale campaniei care bate la usa.

 • Adinel
  September 19, 2012

  ummm.. pai ce e nou? “Pactul de la Murigiol” tot pe banii contribuabilului… aloci buget pentru reuniunea AOR si UNCJR de la Tulcea iei masina de serviciu ca nah e sef de CJ insa aterizezi linistit si pe la Murigiol…

 • Adinel
  September 19, 2012

  scuze… probleme cu tastatura… Murighiol

 • Adi
  September 20, 2012

  am auzit de la Berceanu ca au o foarte buna mancare acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *