Mama lor de hoți…

Citesc o știre pe Hotnews și mă abțin să nu înjur. Sunt pe o terasă thassiană, unde nu cred să fie vreun român prin preajmă, dar, ca să fiu sigur, mă abțin să nu înjur cu toate cuvintele din vocabularul interzis.

M-a pus Marele Ispitiror să aflu vești din politice din țară… Și dau peste o declarație a Imposibilului Dan Șova: Contractul inițial cu Bechtel nu a fost desecretizat pentru că nu poate fi găsit. (de aici)

Fac o paranteză pentru a recapitula puțin situația. În 2004 statul român semnează cu americanii de la Bechtel un contract în valoare de 2,2 miliarde de euro pentru construcția a 415 km de autostradă. Termen de finalizare: 2012. Anii trec și cei 415 km devin 52 km. Pentru care sunt plătiți 1,4 miliarde de euro. Contractul este reziliat în mai 2013.

Așa. Și acum să revenim. Deci, niște șmecheri fac pierdut un miliard și ceva de euro. Noi mergem în continuare în spatele tirurilor. Iar ei…. ei nu mai găsesc contractul.

Spuneți voi sincer, nu e fooooooarte inocent titlul acestei postări?

3 Comments
 • androidul cu sobolani
  August 1, 2013

  da. insa eu deja imi dau seama ca nu se mai poate face nimic. la cati cretini sunt care iau ca reper antena 3, sa citezi hotnews a o chestie exotica.

 • Monica
  August 1, 2013

  Nici acum nu pricep de ce nu ne credea profa de mate când spuneam că am uitat tema acasă, pe pian, în bucătărie. Titlul nu este inocent, este acuzator la adresa mamelor lor. Ce vină au ele dacă a dispărut un petec de hârtie?

 • cezar prusac
  August 2, 2013

  foarte interesanta bucata de declaratie: “nu gasim contractul” – cum ar fi daca la un control de la fisc eu le zic “inspectorilor” : imi pare rau dar nu mai gasesc contractul – oare ce patesc? la ei nu se aplica aceasi lege?
  #sobolane – ce legatura are poola cu prefectura – articolul de fata cu ceea ce ai scris tu?! in afara de hotnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *