Talking Sebi

Comunicatul, primul din cariera noului ministru, poate fi citit aici. Eu, mărturisesc, m-am dat cu capul de trei pereţi cînd am citit partea din comunicat în care se spune că ministrul Lăzăroiu şi Alteţa Sa Eminentisimă Fra’ Matthew Festing şi-au exprimat speranţa că buna colaborare existentă va continua şi se va dezvolta pe noi paliere de interes în beneficiul celor direcţi vizaţi de programele şi proiectele sociale, care au ca scop implementarea reglementărilor europene în domeniul social şi dezvoltarea activităţii de voluntariat în condiţiile şi cadrul prevăzute de lege.

Oare comunicatul a fost scris de Madam Blogary?

10 Comments
 • Marieta
  June 13, 2011

  You made my day :))

 • Oana
  June 13, 2011

  “Ilizibil. Deci ezoteric.”

 • Olga Cepoiu
  June 13, 2011

  :) Autor: Madam Blogary, tehnica copy/paste ;)

 • Adi
  June 13, 2011

  Gustave Lazaubert este ghostwriter la Munca.
  Bleen, consilier.
  Zoso, fotograf si consilier in materie de filme.
  Nedormitul, gardian Scorseze.
  Mama lui Botiș, secretară de stat.

 • andra
  June 14, 2011

  Inca un argument ca omul este o maimuta evoluata: comentariile de mai sus suna exact ca ale politicienilor favoriti. De ce nu se poate purta in Ro o discutie inteligenta in contradictoriu. Neavand argumente solide, interlocutorii recurg la jigniri privind posibilitatile intelectuale, lookul fizic…

 • PC
  June 14, 2011

  Super amuzant, mai jos, despre asistaţii sociali : “obiectivul principal fiind facilitarea inerţiei acestora pe piaţa muncii.” Inerţie, nu inserţie. Gura ministrului adevăr grăieşte!

 • kilroy
  June 14, 2011

  E bine, de cand a fost numit Lazaroa, deja lucrurile au inceput sa se miste, nivelul de trai sa creasca, tara sa se reorganizeze. Trai, neneaca.

 • androidul cu sobolani
  June 14, 2011

  hai mai Cristi Sutu, daca nu-i dai credit lui Lazaroiu, pai ce ne mai ramane? dintre toti oamenii scoliti cu adevarat si care au fost in preajma puterii, a fost singurul care nu s-a pierdut in chestiuni teoretice, ci parea cu totul ancorat in realitate. tot te legi de el…anul viitor cand in uralele postacilor de pe acest blog, va prelua USL puterea, poate te vei numara printre cei invitati sa mai” modernizeze” imaginea viitoarei conduceri. ce te-ai face intr-o asemenea situatie? sa zicem ca ti-ar propune sa te ocupi de imaginea cabinetului Ponta (era sa zic Poantă, doamne feri’)? ai refuza o asemenea functie, pe care probabil ai face-o mai bine decat multi, multi altii? eu asa-l vad pe Lazaroiu, ca incercand sa-si faca treaba pe cat de bine posibil, “sa-si puna in valoare viziunea sociologica”…

 • Boni_bon
  June 14, 2011

  Limbaj de lemn? Nu – rumegus, scartzaitoare, plastic. :)

 • Alex
  June 14, 2011

  Mda… Ciudat clipul si interpretarea lui C. Sutu. Inteleg ca acel comunicat pare neobisnuit fata de interventiile anterioare ale lui S. Lazaroiu. Totusi, formularea nu-i apartine si sunt sigur ca in prima saptamana a avut alte prioritati in afara de verificarea stilului de comunicare adoptat de Minister. Cred ca forma comunicarii Ministerului poate fi imbunatatita. Totusi, e absurd sa criticam folosirea titulaturii reprezentantului Serviciului de Ajutor Maltez. Comunicarea institutionala se supune unor rigori specifice. Ma mira de asemenea, optiunea de a-l ridiculiza pe Lazaroiu dupa ce a fost inclus printre “influencers”. De ce aceasta schimbare de atitudine? Cred ca cei care se grabesc sa-l critice pe Lazaroiu il subestimeaza mult si vor avea curand ocazia sa constate ca se inseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *