Welcome to the real world, Mr. U!

De 6 , , , Permalink 0

coca

Îmi cer scuze că zilele trecute am părut suficient de naiv încât să cred că aţi dispus eliminarea şpăgilor de pe masa şedinţelor de guvern. Şpaga învinge întotdeauna. Iar dacă priviţi cumva această fotografie (care provine de aici), aş vrea să observaţi cu atenţie cum toate sticlele de Coca-cola au etichetele îndreptate cu sigla spre camera foto. Atît. Pa.

6 Comments
 • alin
  February 15, 2012

  ce prostie….pai au etichetele pe toata circumferinta sticlei….normal ca din orice punct te uiti, vezi sigla……

 • Another
  February 15, 2012

  Capetele de cretă aliniază etichetele. Creta se încinge ușor.
  Emil Boc era în conștiința colectivă un serv umil și prea-plecat al Cotrocenilor. Mihai Răzvan Ungureanu a reușit în nici cinci zile să devină dezgustător mult mai multora decât îl vedeau pe Emil Boc cum îl vedeau. To be continued.

 • bogdana
  February 15, 2012

  Istoria se repeta ….

 • Horia
  February 15, 2012

  Gata, suntem salvați. Pentru puțină vreme am crezut că, odată cu plecarea lui Boc de la Palatul Victoria, Statul este în pericol. Ma bucur foarte tare că m-am înșelat. Statul este pe mâini bune. MeReU surprinzătorul nostru premier m-a liniștit atât prin duioasa sa prezență cât, mai ales, prin măsurile profund reformiste de importanță vitală pentru țară. De astăzi mă simt mult mai în siguranță și pregătit să merg mai departe…mult mai departe.

  După vizita de lucru extrem de fructuoasă de mai acum câteva zile unde a demascat și înfierat cu mânie proletară lenea care împiedică niste cetățeni nesimțiți să-și scotă casele din cei doar 5-6 metri zăpadă( că doar asta nu-i treaba Givernului, cum spunea și ministrul Berca), astăzi România a mai făcut niscai pași către Marea Reformă. În primul rând a hotărât ca programul de lucru să fie zilnic 8-16 în loc de 8,30-16,30 si ceva legat de prezența sau absența unor icoane, calendare, tablouri, fotografii de prin birouri.

  După asemenea activitate febrilă propun să-i acordăm, în semn de recunoștință evident,decorația de Gâgă al României în grad de colan, să-i mulțumim pentru reformarea statului în numai trei zile și să-i cântam melodia aia cu “Lasă-neee, lasăneee”… Acum se poate retrage liniștit și să ne lase.

 • Marian
  February 15, 2012

  Penibil articol! Cand nu ai argumente ca sa critici, te iei de orice. Un fel de Capatos…

 • unguru
  February 16, 2012

  In fond si la urma urmei putem adopta oricâte tratate, dar ceea ce contează în mod real este voința politică de a respecta prevederile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *