Al doilea baron PDL stă să cadă: Ghiţă Falcă

N-au trecut decît trei luni de cînd Gheorghe Falcă, baronul portocaliu de Arad şi finul lui Traian Băsescu, şi-a prezentat demisia de la şefia filialei judeţene de partid. Dar lucrurile nu s-au liniştit în Voievodatul de Vest. După modelul patentat de baronul Sorin Frunzăverde de la Caraş-Severin, care s-a mutat puţin la PNL, cît să treacă alegerile, Ghiţă Falcă îşi negociază chiar în aceste momente transferul politic.

Ceva e tare putred în partidul lui Băsescu.

Ştiţi ce? Că eu cred că ştiu.

11 Comments
 • Marian
  March 28, 2012

  Ce crezi ca se intampla de fapt ?

 • kilroy
  March 28, 2012

  Dar onor pedelistii chiar nu stiu ce atitudine sa ia, daca nu e tatucul langa ei? Nu ca ar mai conta.

 • d
  March 28, 2012

  Se schimba garnitura…baronii cu tinichele de coada cauta sa scape.

 • Cristian Șuțu
  March 28, 2012

  @marian, asta te intrebam pe tine. si pe tine.

 • cetateanu' turmentat
  March 28, 2012

  pey: alegerile se pierd. opozitia de la orizont e gri, tare gri.
  voiau baietii ceva banuti macar acum. de la puterea centrala. si puterea centrala (Ungureanu, in speta) le-a zis nema, am inchis robinetul. Intre timp DNA da iama prin ei? cum sa mai stai in partidul asta nerecunoscator si cu perspective sumbre?
  in rezumat, ceva sobolanei sa arunca in apa, in speranta ca vor ajunge pe vapoare mai sigure.

 • d
  March 28, 2012

  Parerea mea este ca Basescu, intelectualii si noua garda stiu ca vor pierde alegerile siatunci cauta sa le castige pe cele prezidentiale de peste 2 ani. asta nu se poate decat cu un partid reformat, cu fete noi, cu politicieni ca Baconschi, Preda, Paleologu si mai putin cu fete de gen “prim-secretar” in care s-ar incadra Frunzaverde sau Blaga. Deci ii curata acum pe prima faza ca sa nu mai ajunga in functii de unde sa controleze mai apoi partidul…raman cu 3-4 consilii, 10-15 municipii mari, 20% in Parlament…pierderi asumate si calculate. Dupa 2 ani cu USL-ul care se va certa pe ciolan si cu dezastru economic in care ne vor arunca cu populisme, vor lua, cu un partid curat, european,presedentia si usor apoi si primul ministru prin spargerea USL.

 • radu
  March 28, 2012

  Ups, Falca trece la PPDD?

 • Daniel
  March 28, 2012

  Si unde se zvoneste ca s-ar duce Ghita Falca?…ca ma indoiesc ca il primesc USL cu bratele deschise… deci ar ramane la UNPR sau la PPDD? :-??

 • barbarul
  March 29, 2012

  Poezie
  Base are puta de hartie !

 • George
  March 29, 2012

  Aplica toti indemnul lui Becali, de a deveni sahisti. Si vor juca toti partida “pionului otravit” la momentul prielnic.

 • androidul cu sobolani
  March 29, 2012

  frunzaverde si falca sunt pe punctul de a fi saltati, dupa modelul primarului PDL de cluj. argumentele le gasiti in presa, in special cea reprezentata de trustul intact. cat despre falca, cititi nenumaratele articole din kamikaze. toate argumentele sunt prezente de mai bine de 2-3 ani in presa, asa ca, sa nu credeti ca sunt cusute cu ata alba, acuma, pe genunchi. miscarea lor e una “inteligenta”, acum se vor da drept victime politice, alte statului poilitienesc, ale lui basescu. apropos, basescu isi plateste datoria catre SUA, via CHEVRON si alte asemenea. se merita, dom’le, se merita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *