Elena Udrea: Semăn cu doamna Udrea la funcţii?

Unde credeţi că o va aşeza? Pe scaun la minister? Pe fotoliu la Cotroceni? În poală cînd vine Moşu’? Sau o trimite acasă? Sunt tare curios dacă a iertat-o pentru emisiunea aia de la Turcescu… “Nu sunteţi cumva Elena Udrea?” – “Nu, domnu’ Turcescu. Semăn cu doamna Udrea la voce?”

16 Comments
 • Radu Munteanu
  December 17, 2009

  Turism. Are deja experienţă, a dovedit că poate.
  Şi a iertat-o, pentru că numirea se produce în alt mandat şi totul se resetează, începând cu Primul Ministru.

 • dramoleta
  December 17, 2009

  Ministru.

 • adrian
  December 17, 2009

  In poala la Mosu’. Dar acasa la el, in Laponia.

 • Dana
  December 17, 2009

  Mai baieti,nu stiu de ce va tot mirati ca revin Boc,Udrea, Blaga,Videanu..etc. L-ati votat pe Basescu,i-ati votat si pe astialalti,la pachet. Sa va fie de bine!

 • Nicolae
  December 17, 2009

  Cine s-o ierte, s-o aseze, sa o trimita acasa? Cine? Pe E Udrea? La ora asta cred ca personalul de la machiere al televiziunilor de stiri a plecat. Ca altfel nu-mi explic de ce atat MG cat si CA sunt pamantii la fatza!

 • jiji
  December 17, 2009

  ce jenant,basescu spunea ca a inteles mesajul romanilor,vad ca n-a inteles nimic,romanii nu le suporta pe coardele astea in guvern.

 • mirko
  December 17, 2009

  cred ca la lumina luminarilor de craciun, o va ierta, si-i va pune in brad piesa holografilor: in poala mea.again and again…

 • Vlad
  December 17, 2009

  Nu ca mi-ar placea in mod deosebit Udrea, dar nici nu vad ce au toti PSD-istii si PNL-istii cu ea. Eu as prefera sa o avem pe Udrea in guvern si sa scapam de Pogea, de exemplu.

 • Dispecer Blogosferă
  December 18, 2009

  Am scris un ultim comentariu pe blogul lui Ioan T. Morar… Un comentariu plin de amărăciune, pentru un cititor de Caţavencu. Practic, mi-am dat demisia din statutul de cititor inteligent. Teoretic, am crescut cu această gazetă. Pasiunea mi-a fost inculcată de tatăl meu, la fel de inteligent pentru un cititor al săptămânalului. A avut şi nişte colaborări episodice cu rubrica “Aberaţia pentru libertate”. Eu, încercând să mă ridic la înălţimea realizărilor, am obţinut o menţiune la o rubrică pe care nu merită să o amintesc acum. Dar, să revenim…În deplinătatea facultăţilor mintale, nefiind supus la nicio presiune exterioară asupra acestui gest, înţeleg să îmi dau demisia din toate colaborările trecute şi viitoare…Doamne-ajută!

  Cu apreciere,

  un cititor cu minuscule

 • adi
  December 18, 2009

  Adevarul este ca de cite ori vad un comentariu pro Udrea (caci imi e greu sa -mi imaginez ca Duduia este un veritabil om politic , ci numai o cur vi stina care face si ea “ce poate” mai bine ) imi revine in minte aceasi intrebare pe care o adresez si celui care a semnat primul comentariu ,adica Radu Munteanu :“Nu sunteţi cumva Elena Udrea?”

 • Felyna
  December 18, 2009

  Nu trebuie să ne mire absolut nimic. Aşa alegători, aşa guvern. Ne-am ales guvernanţii după chipul şi asemănarea noastră. Aşa suntem noi, aşa reprezentanţi avem!!!

 • CheiaMagica
  December 18, 2009

  sper sa ii dea minte sa o scoata din peisaj macar 1 an.

 • ciucuda
  December 18, 2009

  Jenant:
  Un individ il face troaca de porci pe Mircea Badea.
  O parodie de genul “Afara Ploua” – de cea mai joasa speta.
  Un filmulet de 6 minute in care un individ il injura ca la usa cortului pe Mircea Badea.
  Video pe http://www.blog.imperiaonline.me

 • Cucurigu
  December 20, 2009

  De ce n-o ia Sefu’ de nevasta pe Udrea?

 • Roberta
  December 21, 2009

  VAi, cat misoginis, cati oameni care se simt atacati de faptul ca o femeie puternica are un rol de conducere. VAi, ati gasit voi o gafa dintr-o emisiune si gata sariti la gatul Elenei Udrea. dar oare atateia barbati care apar zilnic la televizor, din Politica romaneasca, oare cum sunt? Si spre diferenta de mult iubitii vostri dinozauri din politica in anul in acre a fost la turism, Udrea facut mai mult decat oricare alt ministru de pana acum

 • Vlad
  December 24, 2009

  Elena Udrea n-ar mai trebui critica si ar trebui sa fie lasata in pace sa faca o treaba buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *