Senzaţional! Ponta a fugit din ţară.

Nu, nu acum. Povestea e mai veche. Din 1990. Citim dintr-un articol apărut acum aproape un an în Cancan, Opere complete:

 • A plecat in directia Franta pentru un schimb de experienta cu liceul si a ajuns sa fuga singur spre Paris. Pana la Frankfurt a mers cu trenul, apoi a luat o masina de ocazie cu ajutorul careia a ajuns pana in nordul Frantei si de acolo, cu un camion, la Paris. Odata ajuns in capitala Frantei, Victor Ponta povesteste ca a dormit timp de o luna in gara, alaturi de boschetari, si a trait cu banii din fisele lasate de francezi in carucioarele de la supermarketuri: “Am reusit sa ma angajez la o benzinarie, unde am lucrat o luna. Apoi am reusit sa obtin un loc de munca la prajit de cartofi intr-un fast-food. De aici am castigat o mie de dolari, cu care am reusit sa inchiriez o camera la ultimul etaj al unui imobil”, isi aminteste zambind ministrul. In Franta a stat timp de aproape sapte luni, perioada in care a facut baie in fantanile arteziene din fata Muzeului Luvru.

Deci, aşa, Victoraş, ai dormit cu boschetarii… (Nu te supăra că-ţi spun Victoraş, dar o fac tocmai pentru că ştiu că nu-ţi place. Şi pentru că eu nu sunt membru PSD şi deci nu e valabil ordinul ca de azi înainte toată lumea să ţi se adreseze cu “domnule preşedinte”)

17 Comments
 • Eduard
  February 23, 2010

  Era timpul sa ii trezeasca cineva la realitate pe toti pupincuristii astia.

 • Woody
  February 23, 2010

  Si Chireac tot Victoras ii spune ;))

 • Vector Ciutacu
  February 23, 2010

  Vai, dar cum iti permiti sa vorbesti asa despre Victor!

 • CIRSTEA FLORIN
  February 23, 2010

  IMI PARE RAU DE ADRIAN, DAR SINCERE FELICITARI VICTOR PONTA. MERITA.

 • Another
  February 23, 2010

  Oooopppssss…! Deci Victoraş a dormit cu boschetarii, a făcut baie în fântânile arteziene şi a furat banii din cărucioarele de la supermarketuri! Păi, văd că e super-calificat! De-aia şi-a găsit locul în PSD! :-))))

 • Parintele Evghenie
  February 23, 2010

  Curajoasa faptura…

 • Daniel Ispas
  February 23, 2010

  Ce urat! Abia iese si omul presedinte de partid si apar si povestile despre ce facea el cand era mai tanar. Acum cine o sa-i mai spuna domnul presedinte?? Evident pupaciosii dedicati meseriei…

 • Micawber
  February 23, 2010

  E cam veche povestea, a fost pana acum ‘resuscitata’ de cateva ori.

 • marius
  February 23, 2010

  Ce rost avea să fugă în 1990! Dacă o făcea înainte,… deşi era cam tânăr! Aşa nu sunt decât ale tinereţii valuri.

 • equilibrum
  February 23, 2010

  nu prea era in stare sa casige un salariu bunicel dupa cate vad eu.acolo tre sa muncesti nu sa bati din gura si sa se mire toti prostanacii de ce bine vb el.deci pe munca cinstita nu prea si-a luat lefa

 • Cos
  February 23, 2010

  Uite cum se leagă lucrurile. Băse: “Mergeţi la Paris, mergeţi la Oslo, mergeţi la Roma, mergeţi la Milano, minoritatea romă este prezentă în orice colţ, în faţa oricărui muzeu şi nu ca să intre în muzeu”. Concluzia? Totuşi, preşedintele mai şi greşeşte.

 • bogdan
  February 24, 2010

  Măi Victoraşe, cred că de fapt Nea Ion este la conducere acum. Tu eşti doar unealta. Hârtia igienică mai bine zis.

 • Caprita
  February 24, 2010

  Domnule Sutu, peste tot apare informatia ca socrul lui Ponta s-a retras dar e FALS. Ilie Sarbu a candidat ca vicepresedinte si a luat cateva zeci de voturi, iar acum tace o perioada sa se incheie subiectul. Comic e ca nu s-a retras nici din functia de la Timis unde anunta ca ramane presedinte, desi a anuntat clar ca pleaca din toate functiile ca sa nu isi incurce ginerele! A ocupat pozitia 45 pe buletinul de vot la Congres. Pe un alt blog a aparut lista cu cei care au candidat la o functie de vice si in loc de Sarbu e trecut Parvu Ilie (!!???)…Chiar suntem toti o natie de tampiti? Poate lamuriti subiectul asta comic pentru ca noi credem ca Victoras mini Arogantul trebuie sa inceapa cu bine mandatul nu cu ascunderea manevrelor socrului sau. Nu?

 • Victor
  February 24, 2010

  Ce s-a intamplat la Paris nu este condamnabil. Dimpotriva este ok ca a cunoscut si tipul asta de viata. Nu este nicio rusine sa nu ai unde dormi in situatia cand esti fara bani si te duci sa muncesti. Nu-i iau apararea pt. ca nu ma omor dupa el, mai degraba imi este antipatic. Incerc sa fiu corect si, mai ales, astept sa vad cum va conduce.

 • Victor
  February 24, 2010

  PS. Banii din carucior nu sunt bani furati pt ca francezul din comoditate nu ducea caruciorul la locul destinat si Ponta ducandu-l era indreptatit sa ia banutul legal si moral.

 • CIRSTEA FLORIN
  February 24, 2010

  sincer: nu-l vad prea mult timp pe acest scaun.

 • ghighi
  February 24, 2010

  am mai citit povestea asta a lui Victoras from Chitila,dar ceva nu se leaga.Nu am inteles cum a stat el sapte luni in Franta cand in acea vreme era elev de liceu(Neculce),liceu pe care l-a absolvit la timp,in 1991,nerepetand nici un an.Prin urmare si asa deci Victoras baiete,care-i explicatia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *