Roxana Ioniţă de la PNL ne invită să facem sex

roxanaionita (Medium)

Cred că treaba asta cu politica devine tot mai plictisitoare. Uite, pesedista Teodora Hotăran, o tipă foarte simpatică de altfel, a renunţat la funcţia ei de vicepreşedinte al Comisiei de Integritate Morală din PSD şi s-a făcut recepţioneră în Italia. Cazul, pe cît de şocant pentru piţi precum Elena Udrea, nu este singular. Liberala Roxana Ioniţă a dat şi ea politica deoparte şi s-a pus pe făcut bani. Bani şi plăcere. Poate că nu vă amintiţi cine e Roxana Ioniţă. Daţi-mi voie să vă reamintesc: în 2008, ea candida pentru un post de parlamentar din partea PNL. N-a cîştigat, din păcate. Sau din fericire, depinde din ce unghi priveşti. Sau de ce parte a p… te afli, vorba lui Geoană. Roxana s-a mutat pe partea cealaltă şi, după cum reiese dintr-un articol al colegilor mei de la Puterea, a început să facă bani în mod cinstit. Într-o afacere cu sex. Citiţi-l!

4 Comments
 • leventum
  November 15, 2010

  am citit articolul… numai ca nu prea inteleg, ce are in comun swingul cu intarirea relatiei sot-sotie. adica, ma indrogostesc din nou de sotie fiind in pat cu sotia altuia. ‘fenomen cultural’ nu gluma. :)

 • iulian
  November 16, 2010

  Paradoxal, are! Are legatura cu revigorarea unei relatii cu revirimentul in planul personal si reconsiderarea de sine. Nici nu stiti cum se reface o relatie tocita care scartie;ambii parteneri sunt mai impliniti se simt mai siguri de calitatile lor macar pentru ca fiind majori isi pot permite sa faca pe fata ceea ce credeau ca le este interzis printr-o conventie

 • mahmurul
  November 16, 2010

  Titulara, Roxana Ionita adica, intra si ea in oferta ? Caci m-ar interesa ! :-)

 • B E
  December 23, 2014

  Bani cinstiti!?!?!??! Mai bine cititi aici sa intelegeti ideea sa nu se minuneze nimeni!!!!
  http://www.antiprostitutie.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *