Marmota care nu învelea ciocolata

Iniţial am crezut că e Monica Iacob Ridzi. Care s-a retras în munţi. În munţii Retezat, desigur. Scotea un sunet asemănător. (Dă un click aici şi spune dacă n-am dreptate). Apoi am văzut-o pe stîncă. De fapt, primul a văzut-o cîinele care a stat 7 zile cu noi în Retezat (a mers cu noi pe trasee, a mîncat cu noi, a dormit lîngă cort). A fugarit-o puţin, dar degeaba. Marmota nu învelea ciocolata. Doar urla. Şi fugea. Ca disperata.

marmota

5 Comments
 • After8
  July 19, 2010

  Asemanarile cu realitatea sunt pur si simplu…incantatoare! :)

 • alinutza
  July 19, 2010

  Da-o-n palaria masii pe ridzoaica! Ce sa caute ea in Retezat? Sa-l spurce?
  Data viitoare sa-ti iei un obiectiv mai performant ( glumesc , ca nu ma pricep si doar ce vad si eu pe la aia de la CM de fotbal) si o sa stai langa lacul Lia si o sa fotografiezi de la distanta marmotzica.

 • Cristian Șuțu
  July 19, 2010

  alinutza, fotografia asta e facuta de la vreo 200 m. de aici si lipsa de claritate :) ca doar nu credeai ca marmotele dau din labute pe la picioarele tale…
  a, si inca ceva: multumesc mult pt sfaturile meteo :)

 • alinutza
  July 19, 2010

  Daca ti-au fost de folos, ma bucur. Eu locuiesc la poalele muntilor vilcan, deci la vreo 30 km in linie dreapta fata de Retezat. Culmea e ca atunci cand am urcat eu cu copiii mei in retezat acum 2 ani a fost cod PORTOCALIU de furtuna. N-am putut sta in corturi ca ne lua apa:) Am dormit in refugiu, iar cand tuna, se auzea atat de straniu de ziceai ca se pravalesc culmile peste tine!!! Cabanutza vibra (!!!!!!) odata cu tunetul. In schimb a doua zi dimineatza, o zi clara cum numai pe varful muntelui poti vedea . Are fiul meu niste fotografii de pe malul lacului Bucura destul de reusite. O sa-ncerc sa le incarc pe un site . Poate o sa le vezi si tu:)

 • Marius
  July 23, 2010

  Pentru placerea dvs., Mr. Sutu: http://mariusbojor.blogspot.com/2010/07/si-marmotele.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *