Adevăratele rezultate la europarlamentare

Dacă sunteți cumva curioși – eu nu sunt, dar m-am interesat pentru voi – cine ce scor a obținut la alegerile europarlamentare de astăzi, sunt în măsură să vă anunț – după consultarea și verificarea încrucișată a mai multor surse din zona sociologică – cîteva date în exclusivitate. Pentru cei care au văzut alte cifre la tv la ora 21.00, precizez că acolo era doar o estimare, un sondaj de opinie pe un eșantion de o mie sau două mii de oameni. Iată adevăratele scoruri!

 1. PSD – 101,46%
 2. PNL – ƒ^©Κ%
 3. PDL – ¼%
 4. UDMR – 7∞%
 5. PMP – µν¡é‰
 6. Mircea Diaconu – ??%

Și acum priviți cu atenție imaginea de mai jos, surprinsă cîteva momente mai devreme la Antena 3.  Ca să înțelegeți mai bine cine a cîștigat alegerile de astăzi….

antena 3

4 Comments
 • androidul cu sobolani
  May 26, 2014

  http://www.hotnews.ro/stiri-europarlamentare_2014-17355820-numaratoarea-paralela-pdl-dupa-contorizarea-47-din-sectii-psd-34-4-pdl-12-1-deaconu-8-4.htm

  ne poti spune ceva, intr-un termen rezonabil? am inceput sa-ti citesc blogul de cand cu rezultatele reale in fata exit-pool-urilor frauduloase grosolan de acum cativa ani.

 • Elena
  May 27, 2014

  :)) Ma bucur doar pentru Diaconu, sper sa nu isi piarda integritatea!

 • Vic Ponta (premier)
  May 28, 2014

  Am castigat noi, cei cu adevarat merituosi, care stim sa ne impunem valoarea, si oamenii la numaratoare! Degeaba se agita prostii: cat timp vom avea oameni in comisiile electorale, întotdeauna va fi un procent de 5-10 la suta de votanti cam… inexistenti, care vor creste procentul de interes ptr alegerile noastre, care procent astazi revine in totalitate USD -ului, asa cum a revenit in 2012 USL-ului! DE AIA avem noi scoruri de 35-60% , fraierushilor! HA!HA!HA!
  La prezidentiale va fi la fel: ca sa crestem credibilitatea clasei politice (in totalitate!) va trebui sa ridicam artificial numarul de voturi exprimate per total, cu macar 5 la suta, si acesti 5-10 la suta vor intra in buzunarele mele …aaa… a candidatului PSD, caci zece la suta la nivel national inseamna peste 20 la suta in plus la candidatul valoros (si norocos!). Asa ca restul candidatilor n-o sa zica nici malc, caci daca iese porcaria la suprafata, ar insemna sa iasa in evidenta ca si ei sunt niste ratati care nu inspira seriozitate, deci NOI vom castiga, iar ei se vor face ca au pierdut onorabil!
  Iubesc tara asta fara institutii! Sunt mandru de ma cocohez ca sunt roman! Sunt mandru ca nu sunteti in stare sa ne faceti nimic, blogari impotenti! Traiasca Adrian Nastase!
  Si unchiu’ Nelu, of course!

 • Asociatia Parinti Pentru Copii
  May 28, 2014

  Buna ziua!

  Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra de 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

  Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : scrisoricatreminecopilul@gmail.com un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

  Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

  Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :scrisoricatreminecopilul@gmail.com

  Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

  https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

  La acestscrie la masina proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

  Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:scrisoricatreminecopilul@gmail.com, odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *