Albă ca Zăpada. Povestea continuă.

Dacă vă amintiţi, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu arunca în toamna anului trecut o momeală presei, cum nici Vasile Dîncu-Goebbels în vremea dictaturii Năstase nu era în stare. E vorba de informaţia cu Partidul Albă ca Zăpada, momeală pe care n-a lăsat-o nemuşcată nici un comentator politic din ţara asta. O tîmpenie cît China, de fapt. Subiectul, evident, s-a consumat, căci – nu-i aşa? – noi suntem un popor de oameni inteligenţi care se prind destul de repede, mai exact imediat după ce sunt prostiţi.

O altă mare calitate a poporului român e că transformă cu uşurinţă prostirea lui într-o acţiune de fraierire a celorlalţi.  Caz concret: Marian Bătăiosu! Priviţi-l cum ridică piciorul în semn de victorie! N-o să credeţi, poate, dar imaginea e din vremea în care Bătăiosu îşi propunea să devină preşedintele României. Fapt semnalat aici.

Ca să nu vă mai reţin mult, aveţi mai jos proaspetele bannere ale unui partid nou, încă nerecunoscut legal, dar pentru care – dacă vă place să descoperiţi cît de fraieriţi sunteţi – puteţi semna de înfiinţare. Se numeşte Partidul Naţional Creştin. De ce PNC? Citim pe blogul lui Bătăiosu: Simplu, pentru că e partidul lui Marian Bătăiosu, o persoană care deţine acele calităţi necesare pentru ca pornind de la nimic să ridice un imperiu, dacă asta doreşte. Iar dorinţa lui cea mai arzătoare e să ducă România în vârful lumii!

pnc-alba-ca-zapada1 (Small) ce_nu_sunt (Medium)

3 Comments
 • lecampeur
  January 17, 2011

  E tare aia cu ” nu urasc ungurii , evreii si americanii”…ungurii si evreii inteleg, dar americanii?!!

 • Radu
  January 18, 2011

  Eu unul mi-as dori sa vad Romania in varful lumii.
  Ce ar fi rau in asta?

 • monica hanganu
  January 18, 2011

  si nici nu s-a nascut bine acest partid si iata ca a aparut si primul prostit ! :))
  (radu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *