Cel mai fricos dintre politicieni

Știrea zilei vine astăzi din cuibușorul de nebunii Casa Poporului. Zice așa știrea: Dan Voiculescu a demisionat din Senat.
Să mori tu?!
Stați așa! Cum adică? Păi, nu au au fost luna trecută alegeri parlamentare? Ba da! Adică, omul a luat un salariu și, gata, a plecat? Nu chiar. Cum așa? Vă explic imediat, că nu e nici pe departe o chestiune simplă, de salarii, venituri și alte acareturi. Treaba e mai complicată, și ține de un risc mare de pîrnaie.
Așa. Puțină atenție, vă rog!
Omul a fost învățat, ca orice alt abonat la dosarele de corupție, că una dintre cele mai bune metode de a scăpa de o acuzație e de a prelungi la infinit finalul. Ca în tantra yoga cînd vine vorba de orgasm.
Așa se explică de ce înainte de a candida pentru un nou mandat de senator, la alegerile din decembrie 2012, Dan Voiculescu a demisionat din Senat. Dosarul avea să fie mutat de la Înalta Curte la Tribunal. Apoi a candidat din nou. Și a cîștigat. Cu următorul banner pe pagina sa de internet:

HEADERCOLEGIUL81

Dosarul său de corupție s-a mutat din nou, cu seriozitate, de la Tribunal la Înalta Curte. Pentru a amplifica un pic incertitudinea în procedura de strămutare a procesului, Voiculescu s-a implicat cu seriozitate în refuzul de a depune jurămîntul în noua sa calitate de senator. Jurămînt care, într-un final, a fost citit abia săptămîna trecută. Dosarul său era deja amețit bine între cele două instanțe. Și noi la fel.

Culmea ghinionului, dosarul a ajuns acum pe mîna judecătorilor care l-au condamnat deja pe Adrian Năstase la pîrnaie. Acum înțelegeți de ce a demisionat astăzi serios-de-implicatul Dan Voiculescu din Senat?

Ca bonus, vă invit să ne reamintim împreună un alt banner electoral de pe site-ul celui mai fricos dintre politicieni. Care se confirmă.

2qn89s9

A, și încă ceva: felicitări tuturor idioților care l-au votat pe Dan Voiculescu pentru un mandat de doar cîteva zile în Senatul României. În curînd, veți vota din nou. Cretinilor!

8 Comments
 • valentin
  January 28, 2013

  E vreo metoda de pastrare a dosarului la ICCJ?
  Sau se duce linistit la curtea inferioara la niste judecatori mai blanzi, prieteni, santajabili sau de vanzare?

 • androidul cu sobolani
  January 28, 2013

  ha, ha, ha…m-am ras bine de tot. le-ai zis-o, sutule si esti in asentimentul meu ca sa folosesc limbajul de lemn. dar pana una alta, tii tu minte ce propaganda anti PDL faceai? macar acolo mai erau ceva vlastare ca preda, t.ungureanu, voinescu, m. ungureanu si sustinatorii lor din esalonul secund, ma refer aici la “intelectuali”. vezi tu asa ceva la USL? asa schiop, hot si chior cum era PDL-ul, era cu 5 clase peste USL. apoi vezi chestiunea cu gazele de sist, rosia montana. ma si plictisesc sa mai scriu. ideea e ca nu stiu cum dracu n-ai prevazut tu asta cand te luai de dunga de la blugii lui ungureanu!

 • Cristian Șuțu
  January 28, 2013

  @androidule : am obosit (fara a ma plictisi) sa-ti dau de inteles ca desi nu pari un cretin, dai adesea semne ca esti. propaganda, sobolanule, se face la antena 3 si la b1!

 • androidul cu sobolani
  January 28, 2013

  pai eu incercam sa fiu bland cu tine si nu cumva sa pun in discutie ca ai fi fost convins de elucubratiile postate p’aici la acea vreme, da’ vad ca insisti. bine ca esti sincer. oricum, nu te suspectam de asa ceva (propaganda platita si d’astea), mi-am ales cuvintele gresit…vezi tu, toti cadem in capcana asta si le folosim inadecvat fara sa ne gandim pana la capat asupra impactului. totusi, la vremea respectiva ce facea antena 3? vii acuma si faci pe virginu’. calculul era simplu. orice pericol e mai mic in raport cu tot ce e atins de voiculescu si antena 3. daca basinosu era un baronete local prin teleorman sau ce mai aveti voi p’acolo, nu era mare lucru. insa e baron de antena 3 si chestia asta incepe sa devina sinistra si extrem de periculoasa. am urmarit pe site-ul lor interpretarea stirii cu demisia prin gura lui radu-tudor (sinistrul no.1), adrian ursu (a coborat la un nivel la care nu-mi inchipuiam) si ciutacu (prostu de serviciu ca de obicei). si radu tudor ala are 23.000 like-uri pe feisbuc. iar in contextul asta tu te iei de dunga de la blugii lui ungureanu (nu-i asa ca acuma te simti ca homer simpson adesea, gandindu-te la faza asta?)

 • Iulian
  January 28, 2013

  Cristi, te referi la asta? http://www.antena3.ro/politica/dan-voiculescu-a-demisionat-din-senat-renunt-la-imunitate-ca-justitia-sa-poata-sa-si-faca-datoria-201004.html Cred că sunt simple constatări, nici pe departe propagandă. Nuuu.

 • Dan Doran
  January 29, 2013

  Si cind ma gindesc ca am lucrat prima data in presa, in ’93, la JURNALUL lui Felix… Dar m-am carat, cin am aflat ca a fost securist. trist…

 • Iulian
  January 29, 2013

  Eu cred ca este vorba de prostie. ” Cind esti mort, nu stii ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti….. La fel si cind esti prost…..”

 • Robert
  January 30, 2013

  Eu am simpatizat si, desigur, simpatizez in continuare cu PDL, insa asta nu inseamna ca nu imi place sa citesc si critici despre PDL. Si inca cum….Am citit mereu site-ul lui Sutu si mi-a placut. Nu am remarcat o atitudine, in special, anti-PDL, ci anti-politicieni din Romania, in general. Asta include si PDL. In plus, imi amintesc ca, inainte de alegeri, Sutu chiar a avertizat asupra a ceea ce ne asteapta cu PSD la putere….mie imi place asa cum este….sa critice impartial…..si, da, simpatizez cu PDL….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *