Congresul PDL, pe scurt

Emil Boc e convins că va câştiga alegerile interne din PDL de la finele acestei săptămâni. Vasile Blaga, contracandidatul lui Boc, e şi el sigur pe victorie. Ba chiar şi juniorul Theodor Paleologu vorbeşte zilele astea despre cât de câştigat va ieşi PDL de l-ar alege pe el în funcţia de preşedinte. Întrebare: E posibil să aibă toţi dreptate? Răspunsuri posibile:

 1. Nu. Oricine va fi declarat câştigător, tot Traian Băsescu e preşedintele PDL.
 2. Nu. De va ieşi Boc, contracandidatul Blaga va câştiga un loc în Muzeul PDL.
 3. Nu. Dacă urnele îl vor scoate câştigător pe Blaga, şansele ca Elena Udrea să devină următorul premier al României vor scădea, dar nu considerabil.
 4. Nu. Cu Paleologu în biroul principal din Modrogan, greii partidului, în frunte cu Berceanu, Videanu, Blaga, vor trebuie păziţi cu atenţie, de teama unei sinucideri în grup.
 5. Nu. Oricine câştigă alegerile de sâmbătă, Traian Băsescu e cel care va numi premierul României şi după alegerile parlamentare de anul viitor.
 6. Nu. Toată lumea ştie că Traian Băsescu s-a supărat pe Vasile Blaga, că Emil Boc urma să fie schimbat din funcţia de premier şi că Theodor Paleologu nu contează. Deci, nimeni nu va câştiga alegerile de sâmbătă.
 7. Nu. Elena Udrea va câştiga multe alegeri de acum înainte în PDL. Chiar dacă nu candidează.
3 Comments
 • Bonibon
  May 9, 2011

  Se poate si o combinatie? Daca dupa congres Boc si Blaga se vor inteleg mult mai bine decat ar vrea Basescu? In fond, EU e rivala lor comuna. :)

 • Nevermind
  May 9, 2011

  O varianta mai scurta: TNT. Castiga Romania

 • Another
  May 10, 2011

  Cel mai distractiv ar fi să câștige Theodor Paleologu… :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *