Bă, nenorociților!

De unde dracului l-ați scos pe Tudorel Toader ăsta?

Ia fiți voi atenți un pic ce-a scris el, ministrul Justiției din România, astăzi, pe Facebook:

Starea penitenciarelor!
Săptămânal vom prezenta câte un penitenciar, să-i cunoaștem starea, să-i cunoaștem stadiul de aducere la standardele CEDO! În penitenciare se derulează proiecte pentru reintegrarea socială, se desfășoară activități productive, se îmbunătățesc condițiile de detenție, precum și condițiile de desfășurare a activității!
Bă, voi sunteți obsedați de pușcării? Ați uitat complet de educație, de sănătate, de infrastructură?  Mor oamenii cu zile din tot felul de infecții prin spitale. Se duce dracului de rîpă școala românească. Ne aliniem ca proștii în spatele tirurilor pe șosele înghesuite. Iar vouă vă arde de starea pușcăriilor? Și tot ce vă interesează e să modificați Codul Penal pentru a vă scăpa șefii de pușcărie?
Ca să nu mai zic că acum vreo două luni același Tudorel anunța că Ministerul Justiției lucrează la un proiect de lege care prevede conferirea de despăgubiri, compensații materiale, pentru perioada cît un deținut a stat în condiții necorespunzătoare. Am scris despre asta aici.
Bă, nenorociților!

Eu nu v-am votat! Și n-o să vă votez mult timp de-acum încolo. Cel puțin pînă vor candida stră-strănepoții voștri. Dar asta e fix problema mea. Problema noastră e că cei mai mulți dintre concetățenii mei v-au votat. V-au votat pentru că le-ați promis cîteva chestiunii concrete: salarii și pensii mai mari, contribuții mai mici, TVA scăzut, 8 spitale regionale noi, construire de autostrăzi și multe altele. N-ați scos un cuvînt în campanie despre legalizarea furtului în România. Nici despre lăsarea procurorilor anticorupție fără obiectul muncii.

Bă, nenorociților! Lăsați dracului țara asta în pace. Ați furat destul! Gata!

Iar tu, Liviule? Faci 56 de ani în toamnă! Cîți ani crezi că mai trăiești? 20 de ani? 25? Sunt puțini, bă, băiatule. Bucură-te de banii strînși. Ia-ți analfabetele și du-te-n Madagascar! Du-te-n Costa Rica! Lasă-ne și pe noi să ne creștem pruncii în liniște…

 

1 Comment
  • Dragi Femei
    August 9, 2018

    Cel mai de bun-simt raspuns la toate tampeniile pe care le fac guvernantii de acum. Macar de ar avea constiinta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *