Ce spune Elena Udrea despre relația ei personală cu Traian Băsescu

O jurnalistă curioasă de la Europa FM a întrebat-o azi pe Elena Udrea dacă între ea și Traian Băsescu există o relație personală. Trebuie să fiți de acord cu mine, întrebarea nu e tendențioasă. Ar fi fost așa, să zicem, dacă în tonalitatea întrebării putea fi remarcată o anumită nuanță e gelozie.  Sau dacă întrebarea era însoțită de o mînă a jurnalistului în ciuful blond al intervievatului. Dar n-a fost cazul. În mod firesc și jurnalistic, este în interesul ascultătorilor Europa FM, deci în interes public, să aflăm dacă între ce doi există și o relație intimă. În fond, e vorba de președintele României și de un colaborator al acestuia, poate chiar un posibil succesor. Care va să zică, întrebarea e pertinentă.

Vreți să aflați răspunsul?

Hai, că e tare amuzant!

Citez din memorie: “Nu mai personală decît între Traian Băsescu și – cine să spun eu? – Anca Boagiu….”

Funny isn’t it?

Bun, și pentru că discuția dintre jurnalist și politician a continuat, evident, cu subiectul Maria Băsescu, aș vrea să reținem încă o declarație a Elenei Udrea: “Eu o să fiu și președinte, și prima Doamnă…Hi! Hi! Hi!

3 Comments
 • lulu
  September 17, 2014

  O sa curga muuuulta cerneala din partea frustratilor pe aceasta tema devenita penibila! Mie imi place la nebunie cand Elena ii ciuruieste pe toti …..cand le raspunde….

 • Sonia
  September 18, 2014

  So , … Leana draga , esti ppenibila , esti ppppitzi , esti praf !

 • Doru Popa
  September 18, 2014

  Eu, draga d-le/d-na jurnalist/a vad cu totul altfel lucrurile…cred ca cele doua intrebari cheie ale interviului au fost total tendentioase, ba as spune chiar marlanesti…Mereu se intampla asa cand pe firmament apare o femeie frumoasa, ca Elena Udrea, inteligenta si cu tupeu…starneste invidii si ura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *