Iarba dracului

Am citit cu atenţie referatul procurorului în cazul reţinerii lui SOV. Nu ştiu, nu mă pricep la fişa postului unui procuror, dar poate să-mi explice şi mie cineva care este relevanţa în acest caz a publicării unui fragment de interceptare cu privire la fetele celor două personaje? Bun, una fumează iarbă şi cealaltă toacă bani la Londra. Aşa, şi?

Popa Nicolae:- Zi-mi şi mie de fii-mea. Ştii ceva, cum este?
Sorin Ovidiu Vântu :- Bătrânelule, ţi-am mai spus. E doar pe iarbă, nu e pe altceva…
Popa Nicolae:- Îhî…
Sorin Ovidiu Vântu :- Anturajul este prost, GIGELU cu care este combinată nu are prea mare afecţiune pentru ea, e o prietenă de-a lui printre multe altele. GIGELU are 31 de ani… ăăă… soluţia pe care o recomand văzând despre ce… şi o tapează de bani. Soluţia pe care… Ăla nu lucrează nicăieri. Soluţia pe care o am vizajez eu, prietene, este să nu-i mai dai nici 5 bani. De ce-ţi sugerez soluţia asta? Exact aceeaşi problemă am avut-o eu cu IOANA şi exact asta este soluţia pe care am mers. Nu i-am mai dat 5 bani. Şi după o perioadă de ură, revoltă şi furie, şi-a revenit şi totul este OK. Şi era tot la vârsta asta.

Popa Nicolae:- Am înţeles.
Sorin Ovidiu Vântu :- De aceea, taie-i orice sursă de finanţare. Sugerez să-i ducă maică-sa mâncare, strict de mâncare, şi să-i lase bani foarte, foarte puţini, cât să aibă pentru ţigări. Deci nu-i mai da bani. Marea problemă a fiicătii, s-a obişnuit cu bani mulţi, toacă bani mulţi, a ajuns să-şi plătească propria ei curte, şi de aici tot derapajul. Nedându-i bani, o obligi să se angajeze, cum s-a angajat fiică-mea la LONDRA. Că nu i-am mai dat eu bani, şi s-a angajat. Şi-a găsit un serviciu şi a început să muncească. Când a început să muncească şi să câştige banii ei, brusc a devenit foarte cumpătată cu aceşti bani.
Popa Nicolae:- Na… bine… Ea munceşte. Înţeleg acuma că s-a înscris la altă facultate, să înceapă altă facultate. Ar fi pe un drum.
Sorin Ovidiu Vântu :- Ă… să muncească să-şi plătească. Nu-i mai da bani. Toată povestea ei vine de la bani.
Popa Nicolae:- Extra bani nici n-am de unde, şi oricum hotărâsem să nu-i mai dau…
Sorin Ovidiu Vântu :- E, las-o în p.. mea, că i-ai dat zeci de mii, sute de mii… Lasă-mă dracului în pace. am aflat mai multe. Deci, nu-i mai da bani. Las-o să trăiască dintr-o leafă, şi-ţi garantez că în 6 luni de zile povestea asta va fi un vis urât. Mai departe.

9 Comments
 • Dr.A
  September 10, 2010

  poate le dezleaga limbile. un pic de sare pe coada ..

 • ioana
  September 10, 2010

  pai, cum care e treaba? sunt doua pierde-vara, nu ca primele fiice ale tarii, cuminti, cu cariere in floare si masura banului.

 • felipe gonzales
  September 10, 2010

  Exact asta spuneam si eu dle sutu! De ce ne-ar interesa miezul problemei cand putem foarte usor sa discutam despre leprele din pdl sau despre fetele oamenilor alora? Si dc vrei parerea mea, cred ca basescu a instrumentat toata treaba asta ca sa nu mai discutam despre eba ci despre fata lui vantu. Concluzia nu poate fi alta decat ca, pentru a distrage atentia de la eba, a fost arestat Vantu.

 • Cristian Șuțu
  September 10, 2010

  da, si acum, iata, nu mai discutam despre SOV, ci despre felipe gonzales.

 • sandman
  September 10, 2010

  Nu inteleg care e lagatura convorbirii cu cazul. BTW, Vintu are dreptate si judeca bine.

 • dan
  September 10, 2010

  noh o dat procurorii iama in fisierele Institutului de Planificare si Consiliere Familiala! Destul de plictisitor. Pe mine ma intereseaza ce hartie de buda foloseste Vantu. Sper sa apara vreo interceptare si in acest sens!

 • adriana popa
  September 10, 2010

  NU SE PUNE PRET PE FISA POSTULUI SAU MAPA PROFESIONALA.
  MANDA CORABIA …MESTER CARMACIUL…DECI EL SPUNE CE SE SCRIE SI CINE SE LEAGA… MAI SIMPLU DE ATAT NU SE POATE.
  NU SUNT BANI , CALDURA , SALARII,PENSII , GAZE..DIN CAUZA LUI SOV , PATRICIU SI ALTII. SA TRAITI BINE

 • presacaopra(v)da
  September 10, 2010

  In privinta lui Vantu, judecatorii sa fie indulgenti! Pedeapsa sa fie cat mai blanda. Sa nu-i dea cu inchisoare, sa ii dea cu relaxare! Sa simta si el ce-a simtit Geoana!

 • radookoo
  September 12, 2010

  Convorbirea dintre Vintu si Popa referitoare la fetele lor este relevanta in ceea ce priveste relatia dintre cei doi. Vintu nu doar trimite bani in Indonesia ci are grija in tot acest timp, precum un nas, asupra familiei domnului Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *