Recomandare de vacanță: Doi Căpitani, în Deltă

CristianSutu-8185e

Dacă vreți o destinație de vacanță excepțională în România, sfatul meu e să luați în considerare pensiunea Doi Căpitani din Delta Dunării. Am fost zilele trecute pentru al treilea an consecutiv acolo și vă pot spune că sunt uimit de calitatea serviciilor lor, care parcă sunt tot mai bune.

Să vă explic: în grupul cu care eu am fost la Doi Căpitani era și un bucătar – Alex Petricean, îl știți  probabil de la MasterChef. Omul a lucrat în ultimii ani în mai multe restaurante cu stele Michelin, iar astăzi conduce bucătăria unui foarte bun restaurant din București (Maize). Cuvintele lui Alex după fiecare fel de mîncare servit la Doi Căpitani: excepțional, foarte-foarte bun, așa ceva nu poți face în București. Prin urmare, o bucătărie extraordinară. Apoi, aș menționa selecția foarte bună de vinuri de la Doi Căpitani. Răzvan Mocanu, patronul pensiunii, pasionat de vin, a construit o cameră specială pentru vinuri, cu temperatura controlată, iar sfatul meu e să-l lăsați să vă recomande vinul pentru un pairing de excepție.

Ar mai fi așa: o piscină senzațională, înconjurată cu multe șezlonguri, fotolii și hamace. Un canal în spatele pensiunii, dacă vreți să pescuiți. O barcă senzațională, cu 8-10 locuri, care vă poate duce în drumeții pe canale în Deltă. Și multă, foarte multă liniște.

V-aș spune mai multe, dar mai bine vă las cu un număr de telefon de acolo (0755.116.652 – Denisa), cu o un link către site-ul pensiunii – www.pensiunedeltadunarii.ro – și cu cîteva fotografii. Pentru că pensiunea Doi Căpitani din Crișan este de trei ani tabăra de bază a expedițiilor de fotografie pe care le organizez sub denumirea TFB. Sunt cîteva dintre fotografiile mele. Ale celorlalți participanți din TFB15, într-o expoziție colectivă de fotografie pe care o vom anunța în curînd.

CristianSutu-8205 CristianSutu-8461 CristianSutu-8468 CristianSutu-8492 CristianSutu-8533e CristianSutu-8555 CristianSutu-8611 CristianSutu-8694
CristianSutu-8249
CristianSutu-8663

1 Comment
  • Instafit Daddy
    May 11, 2018

    Sunt atatea locuri faine din tara asta in care vreau sa ajung cat mai repede…dar Delta se afla in capul listei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *