Magia TIFF

FotoUnion-1062

Ea este Diana Cavallioti. Actriță. O puteți vedea în scurtmetrajul “Te mai uiți și la om“, care a rulat zilele acestea la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Cei care au fost la Cluj o puteau întîlni pe Diana la Casa TIFF, în sălile de proiecție sau chiar pe stradă ori la cafenea. Ca ea, foarte mulți alți actori sau oameni de film tineri. Ori legende vii, precum Sophia Loren. TIFF este deja un fenomen. Magic. Ajuns la ediția a 15-a, festivalul este considerat de mulți unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume.

Între 27 mai și 5 iunie, Clujul a fost, fără dubii, pe harta Europei. Cum să vă spun? Mergeam prin Cluj, pe străzi, între numeroasele puncte de atracție ale evenimentelor TIFF și aveam impresia că sunt într-un film. Priviți această imagine!

#tiff #impreunalafilm

O fotografie postată de Cristian Sutu (@cristiansutu) pe

TIFF poate fi o vacanță extraordinară. Luați în calcul asta pentru anii următori. Nu-s doar filme (deși nu e puțin lucru). Sunt concerte, sunt petreceri, sunt multe cafenele sau restaurante pline, este Casa TIFF, unde poți întîlni în orice moment actori care te-au uluit în anumite filme. Sunt oameni frumoși. TIFF e mai mult decît un festival. Este o stare de bine.

Înainte să vă las cu cîteva imagini, făcute la petrecerea oferită la TIFF de Raiffeisen Bank acum trei seri, aș vrea să insist: nu ratați magia din Cluj pentru următorii ani ai Festivalului Internațional de Film Transilvania.  Mergem #împreunălafilm.

By the way, în prima imagine îl vedeți pe președintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, vorbind în deschiderea petrecerii. Dacă sunteți atenți, veți vedea că poartă (mereu) cu el o cameră foto. Este un Leica M Monochrom, adică fix camera foto pe care eu mi-o doresc cel mai tare. (Ah, invidia….). Iar dacă vreți să vedeți o fotografie făcută de van Groningen cu această cameră, intrați pe blogul lui Cabral (click aici).

FotoUnion-0858 FotoUnion-1018 FotoUnion-1015 FotoUnion-0886 FotoUnion-0997 FotoUnion-1058 FotoUnion-0879

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *