TFB9: Acasă

În 1564, Giovan Andreea Gramo publica la Viena o scurtă descriere a Transilvaniei în care era prezentat orașul Bistrița: Orașul de căpetenie și îl dintâi dintre toate orașele este Sibiul, urmează apoi Brașovul și Bistrița… La o depărtare de 7 mile de Beclean se găsește frumosul, bogatul, populatul și puternicul oraș Bistrița așezat pe un loc de șes, într-o vale veselă, înconjurată de izvoare, care udă întreaga vale spre vest până la dealul foarte înalt, depărtat cu vreo mie cinci sute de pași și mai bine, de zidurile orașului, celelalte trei laturi ale orașului, în parte scăldate de apele unor asemenea izvoare, în partea de miazăzi un puț lat care se umple de râu, fac ca acest oraș să fie de necucerit.

Nu l-am cucerit nici noi, cei 12 care s-au aventurat în Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri powered by Lumia 930. Ne-a cucerit, se pare, el pe noi.

FotoUnion-4176

FotoUnion-4120

FotoUnion-4085

FotoUnion-4132

FotoUnion-4081

FotoUnion-4136

FotoUnion-4178

__________________________

Model: Adriana Șandru
Locație: Muzeul Județean Bistrița-Năsăud

__________________________

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930, organizat de Foto Union, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Țiriac Auto, Bere Silva și Kooperativa 2.0.

3 Comments
 • Iulian
  November 25, 2014

  Frumoasa galeria de imagini. Frumos ansamblul muzeal, deosebita si domnisoara care v-a servit drept model. Este incredibil cata naturalete exprima cadrele prinse. Si integrarea in spatiu si atmosfera, excelenta. Felicitari!

 • Active News
  November 25, 2014

  Frumoase pozele! Cu ce aparat sunt facute? Multumesc.

 • Vali
  September 5, 2019

  Cu adevarat incantatoare pozele! Avem cele mai minunate locuri si trebuie sa le apreciem. Nu mai zic ca fata aceea exprima atata naturalete. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *