Vino cu mine să descoperim noul Volvo XC90!

Volvo

Am trei vești. Toate foarte bune. Prima dintre ele spune că în doar cîteva zile va sosi în România cea mai recentă inovație suedeză: noul model VOLVO XC90. O bijuterie. Cea mai așteptată mașină a producătorului suedez. O revoluție în termeni de design și intuitivitate.

A doua veste e că, dacă ești blogger și dacă ești pasionat de fotografie, te pot lua cu mine la mega-evenimentul de lansare. Care va avea loc pe 8 aprilie 2015, la Biavati Events (Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2B) începînd cu ora 12.30. Tot ce trebuie să faci e să-mi dai un email în care să-mi spui că ai camera foto pregătită și vrei să vedem, în premieră, noul model VOLVO XC90. Vom face fotografii împreună, iar dacă ai și un cont de Instagram vom urca imagini și pe hashtag-ul #volvoview.

A treia veste e și cea mai importantă: mașina poate fi a ta pentru două zile. Dar asta numai dacă ne vei convinge prin cîteva fotografii că meriți să primești noul VOLVO XC90. E vorba, prin urmare, de un concurs foto: Volvo Point of View. Vei avea suficient timp pe 8 aprilie între 12.30 și 17.00 să faci acele fotografii speciale, cu accent pe elementele de design ale noului VOLVO XC90 și pe evidențierea punctelor de interes ale modelului XC90. Fotografiile vor trebui trimise pînă pe 15 aprilie 2015 către două adrese de email: cristian@fotounion.ro și tiberiu.barbu@publicadvisors.ro, iar dacă le vei vedea urcate pe pagina de Facebook a Volvo (click aici), vei fi sigur că ele sunt oficial înscrise în concurs. Există, pe lîngă premiul cel mare, alte cinci premii speciale oferite de Volvo Romania și, e asemenea, trebuie să știi că cele mai reușite imagini vor fi expuse în showroom-ul Volvo.

Criteriile de selecție ale cîștigătorilor concursului Volvo Point of View vor fi stabilite în urma numărului de like-uri pe care fotografiile le vor obține pe pagina de Facebook a Volvo Romania (contorizarea se va face pînă pe 3 mai 2015), respectiv în urma unei jurizări realizate de subsemnatul, respectiv oficiali ai Volvo. Cîștigătorul Marelui Premiu va fi anunțat pe 5 mai 2015.

Așadar, ne vedem pe 8 aprilie 2015 la Biavati Events pentru evenimentul lansării noului model VOLVO XC90.

Sursa foto: Facebook.com/volvocars.ro

1 Comment
  • Bratu gabriela
    April 6, 2015

    Buna seara. O conditie obligatorie este aceea de a avea un blog ? Eu as dorii sa particip , insa nu am blog.
    Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *