The Hangover. Episodul cu doi parlamentari români în Las Vegas.

Înainte de a vă bea cafeaua, intrați aici și citiți un pic în diagonală. Eh? Cum ar fi să te duci și tu într-o zi la birou și să descoperi că ți-a fost aprobată cererea de decont și avans pentru o deplasare în interes de serviciu în Las Vegas? Nu-i așa că te-ar durea, la o adică, în politică? (A se înlocui ultimul cuvînt din fraza anterioară cu unul asemănător. Să zicem… cot).

Vă dau o veste bună: oameni cu astfel de dureri există. Ceea ce ați citit în documentul de mai sus a fost dus la îndeplinire. Numiții Gabriel Vlase și Angel Tîlvăr, deputați în Parlamentul României, au plecat pe 5 februarie în Las Vegas, acolo unde au dormit 3 nopți. Pe banii tăi, fraiere-privitor-de-emisiuni-cu-Gîdea care ești. Potrivit unui document oficial consultat de sutu.ro, cazarea s-a produs la hotelul Westin din Las Vegas, hotel care poartă în denumire și atributele “Casino and Spa”. Ca să fie clar. Iar dacă sunteți tentați să vă imaginați tot felul de scene din The Hangover, asta e doar treaba voastră. Eu vreau să vă spun că oamenii ăștia au avut tot felul de alte treburi serioase în Las Vegas…. Spre exemplu, deputatul Angel Tîlvăr l-a fotografiat pe deputatul Gabriel Vlase (dreapta) lîngă un MIG 29 la Baza Militară Nellis Air Force Nevada.

vlase

Tot deputatul Tîlvăr l-a fotografiat pe deputatul Vlase, de data asta suit într-un Jeep.

vlase 2

Fotografii de la Area 51 nu avem. Deocamdată. Și nici un raport de activitate referitor la rostul vizitei de lucru în SUA a celor doi parlamentari. Dar poate că este prea devreme. La ora la care eu vă relatez din peripețiile celor doi parlamentari români peste Ocean, deputatul Vlase tocmai a postat pe facebook o nouă fotografie realizată de colegul Tîlvăr. De data asta la Washington. Acolo unde e trecut acum de miezul nopții.
Nu știu… Ceva nu e bine cu fotografia asta…

vlase la congres

3 Comments
 • cipsu leiz
  February 11, 2014

  like someone cares about this shit

 • val
  February 12, 2014

  Salve Sutule, ne poti dezvalui afilierea politica a celor doi “viteji”?

 • val
  February 12, 2014

  Scuze, intre timp am urmarit link-ul. Sunt psdisti si au participat la reuniuni ale AP Nato. sa mai zica cineva ca Ponta vrea in Eurasia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *