Ne pişăm de 820 de euro pe zi. Numai în Bucureşti.

Primăria Capitalei plăteşte zilnic 29,3 euro pentru închirirea fiecăreia dintre cele 28 de toalete publice automate amplasate în Bucureşti. În total, 820,8 de euro pe zi pentru ca tu să te pişi bine. Cel mai probabil n-ai apucat să testezi minunea wc-urilor electronice ale lui Oprescu. Eu, mărturisesc, nu le-am încercat. Cu toate acestea, nu pot să nu mă bucur că 820 de euro se duc zilnic, din banii noştri, pentru confortul bunicilor care n-au altceva de făcut decît să umble brambura prin Bucureşti. Sunt răutăcios, ştiu, dar, dacă tot dăm banii ăştia, eu zic să ne pisăm mai des în wc-urile lui Oprescu.

Un material pe tema asta, excelent documentat, la  www.hotnews.ro

4 Comments
 • zuzele
  May 3, 2011

  Eu am testat o toaleta din asta amplasata in Herastrau si nu e vorba numai de bunicile care se plimba toata ziua pentru ca nu numai pe ele le taie nevoile si iti spune una care bea 3 litri de apa pe zi.. Deci sunt binevenite! Oricum, problema mea este ca accesul este gratuit. Puteau macar sa puna taxa de intrare 1 leu si tot era ceva. Si la Londra am vazut toalete din astea, dar era vreo jumatate de lira intrarea…

 • lecampeur
  May 3, 2011

  Am vazut una singura. De ce nu sunt cumparate si sunt inchiriate asta numai Oprescu poate sti?

 • Gerhald
  May 3, 2011

  Nu era mai simplu sa le cumpere?! Am uitat, e vorba de bani publici!

 • KillMe
  May 3, 2011

  De fapt sunt toaletele lui videanu. si 30 euro pe zi e o suma infima pt o capitala europeana. eu am vazut cum o masina de la primarie a oprit langa una din asta si a facut poze afara si inauntru, deci se si verifica unde se duc banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *