Partidul lui Stan şi Bran

…se numeşte Partidul Conservator, ai cărui membri, ca să le zic aşa, l-au ales astăzi, la Congres, pe Stan pe post de preşedinte, respectiv pe Bran în rol de prim-vicepreşedinte. Cît despre desfăşurarea ideilor politice în timpul Congresului, la care din nefericire am asistat, tot ce vă pot spune este că… (vezi aici)

stan si bran

5 Comments
 • Dr. Parastassos
  February 28, 2010

  Mai degraba partidul lui Larry, Curly & Moe.

 • veronica
  February 28, 2010

  Mi-a placut la Congresul PC organizarea. In ciuda faptului ca au avut 1400 delegati, aproape la fel ca PSD, nu s-a votat pana la 3 dimineata si nici nu a iesit cu scantei. Intrarea candidatilor pe coloana sonora din Razboiul lumilor a fost o idee buna…
  Daniel e un tanar foarte promitator, in ciuda varstei fragede. Din cate stiu a lucrat foarte mult cu Uniunea Europeana si cu fondurile destinate agriculturii din Romania…automat de la mine are un mare plus! PS: Curatenia de “dupa” a durat 20 minute. Inca o bila alba.

 • mirela
  February 28, 2010

  Sa tragem aer in piept, sperand ca nu ne vor face sa radem amar…

 • elena
  March 1, 2010

  S-ar putea face o corectura? “Ai carui membri” (pentru ca sunt ai partidului Conservator).

 • danjoe
  March 1, 2010

  Dar in filmele cu “Laurel & Hardy” avem un personaj care se tine de piept cu ei. “Si da-i si lupta, si da-i si lupta”… se numea James Finalayson, care zici ca basescu ii fi-su…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *