PDL a intrat în silenzio stampa. No more Hoară, deci

IMG_4566Războiul Băsescu-moguli a trecut de ieri într-o nouă fază. Să citim comunicatul celor de la PDL :

Din respect pentru o informare corectă a cetăţenilor, de mâine (de azi – n.r.), conducerea PDL a decis ca reprezentanţii săi să nu mai participe la emisiunile de dezbatere ale posturilor Antena 3 şi Realitatea TV până când aceste posturi nu vor reveni la o informare critică, dar corectă a opiniei publice. În continuare, toţi jurnaliştii acestor posturi vor fi bine primiţi, vor putea avea aceleaşi relaţii deschise cu membrii PDL.

Decizii de genul ăsta erau luate de obicei de către jucătorii de fotbal, atunci cînd presa sportivă îi critica pentru jocul lor prost din teren. Tăcerea lor dura de obicei cîteva săptămîni. Nu ştiu cît va dura tăcerea pedelistă, dar la cum îl ştiu eu pe Dan Andronic (perseverent, adică), probabil că multă vreme în platourile Realitatea TV şi Antena 3 nu va mai călca picior de comunicator PDL.  Este posibil ca anularea deciziei de silenzio stampa să coincidă cu arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu, mă gîndesc. Dar atunci lucrurile vor cădea în derizoriu, fiindcă, de la beci, SOV nu va mai putea face plăţi, iar postul se va închide în mod natural. Vom vedea. Cert este că anunţul celor de la PDL aduce şi o veste bună: de azi înainte putem să ascultăm cele două posturi şi cu sonor, fiindcă Marcel Hoară (foto sus, era să zic ) n-o să mai apară.

13 Comments
 • Traian
  April 9, 2010

  Cre’ ca l-au protejat pe Hoara, cica il amenintase Chuck Norris sau ceva de genu’…

 • monica hanganu
  April 9, 2010

  s-au suparat ca magarul pe sat :))
  sa speram ca urmatorul lor pas va fi retragerea lor pe o insula pustie :))

 • Rares
  April 9, 2010

  Sincer trebuiau sa faca gestul asta demult. Nu simpatizez PD-L dar am vazut o gramada de emisiuni mai ales pe Antena 3 unde membrii PD-L nu erau deloc tratati corect.

 • WickerMan
  April 9, 2010

  In privinta lui hoara trebuia o ‘dispensie’, tocmai etalonu’ sa fie pus pe tusa? totusi e bine pentru moralitatea telespectatorului, astfel el devine un bun crestin, nemairostind injuraturi si mai ales nemaifacand sex virtual cu membrii pdl(sau cu familiile acestora dupa caz).

 • dan voiculescu
  April 9, 2010

  Perfect! O sa avem – e o noutate???????????? – Ponta si Vadim Tudor, Crin (nu Halaicu, desi la fel de escroc) si Geoana (pacat ca Voicu e la pastrare, iar Vanghelie e agramat), amanta lui Bogdan Olteanu si amanta lui Ioshka de la antene, fonfaitul de la PNL (parca fost ministru al apararii, sa nu te umfle rasul) si turnatorul de la PNL (aparatorul din oficiu al fostului nefost ministru de interne Cataaaaaaaaaaaaaaaaalin Voicuuuuuuuuu). La asa fauna, mai bine ca lipsesc, poate nu se molipsesc de jigodism.

 • ovidiu
  April 9, 2010

  de ce ne parasesti hoara?acuma cine sa se mai certe cu invitatii si moderatorii la tv?cine sa umple acest vid? :))

 • danjoe
  April 9, 2010

  Ce bine e ca disparura curvele de ambele sexe de pe ecran…
  De aia ups muta din grila realitateatv, care era prima si pusera zerotv pe primul.
  Asa retea asa tara asa politicieni, sa un in ce ordine vreti sa o luati….

 • laurentiu
  April 9, 2010

  ce bine ca scapam de mincinosii astia de la TV. :)

 • Veres Teofil
  April 9, 2010

  Sper ca e inceputul sfarsitului pentru ambele posturi.

 • Ove
  April 9, 2010

  Doamne, multumim ca ne-ai ascultat rugaciunile! Acum ca nu mai apar cei de la PDL (in special trogloditul de Hoara) vom vedea si o crestere a rating-urilor celor doua televiziuni.

 • acuvio funny photo
  April 10, 2010

  Poate isi fac o televiziune proprie unde sa fie laudati conform dorintelor si unde sa mi se explice ca merge bine criza. Apar sau nu apar nu ma mai misca cu nimic, am simtit la buzunar imediat cind a venit acum mai bine de un an acest supercapabil prim ministru al PDLului. Sa-i laude Nasu.

 • danjoe
  April 10, 2010

  @laurentiu, tipule, este deabia sfarsitul inceputului. Ai pus prost accentul!

 • danny
  April 10, 2010

  sti cat ma bucur sa-l nu mai aud pe hoara, pe visan, pe spanu, as canta de veselie la mormantul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *