Popa Prostu’

Nu știu dacă ați fost atenți, ieri, sîmbătă, 17 august, liderul PDL a făcut public numele unui prezidențiabil din partea partidului său pentru alegerile de anul viitor: Cătălin Predoiu. În cazul în care în PDL nu s-a jucat cu o seară înainte Popa Prostu’, iar asta a fost una din pedepsele pentru Vasile Blaga, anunțul e foarte grav. Să vă explic.
Cătălin Predoiu e un tip ok. El, săracul, nu are nici o vină pentru faptul că nici măcar vecinii de pe scara blocului n-au auzit de el. Așa a fost dintotdeauna: invizibil, un pic peltic, foarte introvertit, nu rîde niciodată, genul premiant la olimpiada de educație civică, faza pe județ. Maică-sa îl trăgea de urechi să iasă afară și să se joace cu copiii, iar el nu și nu, că are de învățat.
Nu-mi dau seama pentru cine a fost făcut anunțul candidaturii lui Predoiu. Pentru că eu, dacă aș fi membru PDL, m-aș enerva teribil. Unu: notorietatea lui Cătălin Predoiu e una care tinde spre zero (vă reamintesc că la alegerile din 2009, Crin Antonescu, cel care a ocupat locul 3, avea o notorietate de 80%). Doi: Cătălin Predoiu are o vechime de circa șase săptămâni în PDL. Trei: Cătălin Predoiu a candidat în 2008 din partea PNL pentru un loc de parlamentar de Buzău, unde a fost înfrînt de tuciuriul pesedist Marian Ghiveciu. Patru: există în PDL o persoană cu o notorietate care tinde spre 100%, iar numele ei este Elena Udrea. Care, mă iertați, lucrează ca la carte în precampania pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. Priviți!

udrea prezidentiale 2014

5 Comments
 • lc
  August 19, 2013

  Notorietate nu inseamna si voturi. Udrea nu ia mai mult de 20%. Eu votand de dreapta nu o votez chiar daca ar fi unicul candidat al PDL+FC+PMP. Si atunci cine s-o voteze? PSD-istii?!

 • Ionut
  August 19, 2013

  o mica nuantare: din alea 100% notorietate, vreo 80% sunt ”parere proasta si foarte proasta”. costumul popular nu face altceva decat sa creasca notorietatea, nu si increderea. or, cum notorietatea e negativa… :)

 • Gabriel
  August 20, 2013

  Strasnica logica Sutu-le! Daca e o curva pe care o stie tot cartierul atunci ea e cea care trebuie sa fie sefa cartierului?

 • florin
  August 20, 2013

  ok, si eu sunt de parere ca nu aduce 20%. Si atunci de ce atata ura si atacuri? De ce sa consumi cartusele aiurea?

 • TM
  August 24, 2013

  @florin
  “atunci de ce atata ura si atacuri? De ce sa consumi cartusele aiurea?”

  Dimpotriva, “cartusele” sunt consumate intr-un scop nobil – pentru ca oamenii sa nu uite cu cine au de-a face. Electoratul are memoria scurta. Dovada?! Sunt si “destepti” care ieri aveau o parere proasta despre Ceausescu, dar astazi si-au schimbat-o, il regreta. Sunt si “destepti” care ieri aveau o parere proasta despre basescu, dar astazi si-au schimbat-o (ca sa vezi cat de scurta este memoria unora!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *