Perlele lui Vanghelie la BAC

 • later edit / un editorial pe tema asta în ziarul Puterea.

L-aţi auzit azi pe Marian Vanghelie vorbind despre dezastrul de la bacalaureat? Fiţi atenţi, că vă citesc o declaraţie de azi a lui Careeste: Săracul  (Funeriu – n.m.) dacă nu ştie ce probleme are de făcut acolo, cum să poată să ajungă…? A încercat să creeze acest artificiu cu camerele şi a creat un dezastru. Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă“.

Bun. Şi acum daţi-mi voie să vă reamintesc că Marian Vanghelie a dat BAC-ul la 33 de ani, în anul 2001, după ce cu un an înainte a fost prins cu copiuţe şi dat afară din examen. Deci, da. Examenul de anul ăsta, cu camere de filmat în sălile de examen, a fost un dezastru.

5 Comments
 • Un liberal deja optmist
  July 4, 2011

  Bun, si care-i problema? De doua zile toata lumea recunoaste ca a copiat la bac , iar vina se imparte pe toti ministri pana la Burebista. In schimb, nimeni nu are curajul unei solutii. De altfel singura:bani, bani, bani. Sigur, pentru invatamant, nu pentru furaciuni!

 • exasperat
  July 4, 2011

  O simplă constatare în isteria creată de rezultatele examenului de Bacalaureat.

  Cum să pretinzi calitate educaţională când, de două zile, într-un mod aproape agresiv, de la ministrul Funeriu, Sever Voinescu, inspectori şcolari judeţeni, reporteri trimişi pe teren şi până la elevii care au susţinut examenul, toţi pronunţă asurzitor “bacaloreat” în loc de “bacalaureat”?

 • androidul cu sobolani
  July 4, 2011

  ie iesprimare pomperistică, mă iezasperat….

 • web hosting
  July 5, 2011

  Asa generatie tanara asa conducatori ..

 • Dan Doran
  July 30, 2011

  Nu va legati de bietul Vanghelie, eu am locuit vreo trei ani in Ferentari, sub taranisti, si nu s-a facut nimic…, Nu l-or fi votat cincistii degeaba… Cu sau fara bac, sa faca treaba, ca nu-l pune nimeni in locul lui Plesu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *