Să rîdem cu Emil Boc

Încerc aproape zilnic să înţeleg de ce guvernul României este condus de Emil Boc. Vă jur, mi-e greu să pricep. Se fac în curînd 3 ani de cînd se chinuie în fiecare dimineaţă să se urce pe scaunul de premier. De cele mai multe ori îi iese. Adică reuşeşte să escaladeze. Dar gestul, în sine, este minunat. Uite, vă dau două exemple foarte recente, ca să mă fac mai bine înţeles:

 1. cine dracului l-o fi convins să-şi pună ochelarii ăştia la vizita pe care a făcut-o la fabrica Delphi Diesel Systems?
 2. priviţi această fotografie cu atenţie: nu-i aşa că personajul principal e sticla cu apă minerală? 12 sticle, 9 amărîţi. Of, pînă şi fotograful oficial al guvernului nu se poate abţine…
5 Comments
 • Mircea Hamza
  November 8, 2011

  Boc e mai rău decât îl credem noi şi mai puţin bun decât se crede el. Faptul că nu fură cu mâna lui nu-l face mai cinstit decât hoţii veşnic nesătui din PDL şi de pe margine. L-aţi auzit vreodată să aibă măcar un cuvânt de ocară pentru hoţii lui, cei prinşi, că despre ceilalţi nu veţi auzi vreodată o vorbă? E bun un lider care îşi mituieşte proprii colegi de partid pentru a fi reales şef al PDL? Remarcaţi că după numirea Bocului în fruntea Guvernului, cuvântul corupţie a dispărut din vorbirea prezidenţială? Aşa mic de statură – şi nu numai de statură – cum e, Boc e ochiul lipsă a lui Băsescu, ala cu care se uită nehotărât spre lume. Boc are un anume spirit justiţiar, care trebuie apreciat ca atare şi sper să procurorii şi judecătorii vor aprecia şi ei. Astfel, Boc dă clientelei politice bani de la buget fiecăreia după nevoie şi după merite. Cum Atila era biciul lui Dumnezeu, Boc e mâna dreaptă a lui Băsescu. Aia care pe unii îi face oameni şi pe alţii îi nenoroceşte. Oamenii sunt pedeliştii iar nenorociţii suntem noi, ceilalţi români.

 • dragos
  November 8, 2011

  cu piticu jos!

 • Arogantu'
  November 8, 2011

  Daca Boc n-ar fi existat – el ar fi trebuit inventat !
  Fara el – ba’SECU n-ar putea face nimic. Dovada o constituie noianul de legi scoase cu forcepsul angajarii raspunderii.

 • d
  November 8, 2011

  Nu ar fi rau ca inainte sa radem de altii sa invatam sa scriem corect romaneste. Se scrie “râdem” si nu “rîdem”.

 • nic
  November 9, 2011

  Ochelarii sunt ochelari de protectie. De altfel cred ca i-a pus peste cei de vedere. Oricat de mult mi-ar placea sa fie ridicol, de data asta nu sunt decat varianta pentru ochi a binecunoscutelor casti de protectie pe care le poarta constructorii. Daca au intrat intr-un spatiu in care aceasta protectie este obligatorie, trebuia sa-i poarte. Este ca atunci cand trebuia sa ceara bon fiscal cand si-a cumparat pantofi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *