Ghici cine candidează la prezidențiale

Dacă ați urmărit azi știrile, ceea ce mi-e foarte greu să cred, la cît sunt ăștia de impotenți, v-aș sugera să nu vă îngrijorați prea tare pentru noul acord PSD-PNL privind susținerea candidatului comun Crin Antonescu la prezidențialele din decembrie 2014. Vă pot garanta de pe acum că PSD va avea undeva spre toamnă un candidat propriu. V-aș putea da și numele, căci îl știu deja, dar încă nu e momentul. Tot ce pot să vă spun e că Victor ponta… nțî. Oricum, despre soarta mitomanului în politică vor rîde, în curînd și în hohote, toate pubelele din sectorul 5.

Vestea vine, de fapt, din tabăra adversă. De la PDL. Acolo unde se conturează tot mai clar varianta unei candidaturi-surpriză: Elena Udrea. Vă invit să citiți mai jos textul publicat zilele trecute pe facebook de o foarte bună prietenă și colaboratoare a Blondei.

Crin, am vaga impresie că ieși din nou pe locul 3…

anunt candidatura

4 Comments
 • Ionut
  January 14, 2014

  Geoana si Oprescu. Pe altcineva nu mai au. Udrea, desi isi doreste, nu va candida.

 • Dacian Loi
  January 14, 2014

  Preconizez ca , pentru prima data in istoria Romaniei, lupta se va da intre doua blonde si un Crin. Ca cica, faza cu demisia a uneia dintre blonde creste ratingul. Hai sa vedem.

 • turbo
  January 14, 2014

  oricare ar iesi dintre ei, nu va face nimic altceva decat sa fure tara si mai mult si sa ridice taxele. nici unul nu a facut ceva pentru populatie…toti sunt doar niste cleptomani

 • "Mai, Sorine Blejnar" S.R.L.
  January 18, 2014

  Candidatul PSD: Oprescu. O “reteta” deja fumata – cazul (foarte trist, pentru tristi) al “minunatului” primar basescu, devenit “minunat” prezident.
  Daca Udrea(-Cocos) ar candida, atunci ar fi bine. Si ar fi bine pentru ca, la fel ca orice pasare, si gaina noastra ar pieri pe limba ei. Ar fi groaznic ca dupa un mitocan ca basescu sa urmeze “la tron” o tzoapa ca Udrea – totusi, Romania are nevoie de o pauza de asemenea neamuri proaste, ca sa-si mai traga sufletul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *