Şi-am încălecat pe-o şa

Sebastian Lăzăroiu e un povestitor dat dracului. (Deschid aici această paranteză pentru cei care nu ştiu cine este Sebastian Lăzăroiu. Lor am să le spun că nea Costică de la taraba 14 din Piaţa Crângaşi a adus nişte şuruburi metrice cap hexagonal cu filet parţial. A, şi încă ceva. E pe OTV o emisiune tare interesantă pe care ar fi păcat s-o rateze… Bun, acum închid paranteza). Ne-a spus-o p-aia cu Albă ca Zăpada, de-am intrat cu toţii-n adormire. Că vine prinţul neprihănit al anticorupţiei şi o va salva pe Cea Albă din ghearele recesiunii economice în care nici un pitic n-a vrut să intre, dar n-a avut de ales. În fine, ştiţi povestea. E-adevărat, n-am apucat finalul ei, căci – nu-i aşa? – am adormit buştean. Cum ziceam, cu toţii. E normal.

Povestitorul Sebastian s-a dus ieri însă la gura sobei lui Tăpălagă de la HotNews. Şi ne-a mai spus o poveste. Se făcea că Alianţa PSD-PNL-PC, despre care nu ştim încă ce nume poartă, câştigă alegerile din 2012. Cu peste 50%. Zice aşa povestitorul: „Dacă Alianţa PSD-ACD va lua majoritate în Parlament, preşedintele e obligat să numească un candidat la funcţia de premier din cadrul acestei alianţe, dar nu şi numele. Partidele nu-i pot impune numele candidatului respectiv, deci rămâne în continuare alegerea preşedintelui”. Şi-am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea-aşa. Adică nu eu, ci Sebastian Lăzăroiu. Care se termină cam brusc, nu? Bun, păi atunci daţi-mi mie voie să continui povestea.

7 Comments
 • androidul cu sobolani
  January 19, 2011

  nu vor avea 50% niciodata. si nu trebuie sa faca basescu ceva in mod special pt acest lucru, sunt niste impiedicati…

 • androidul cu sobolani
  January 19, 2011

  lolek si bolek…

 • androidul cu sobolani
  January 19, 2011

  o sa-ti placa asta, poze color din rusia inceputului de secol XX. http://www.boston.com/bigpicture/2010/08/russia_in_color_a_century_ago.html

 • Cristian Șuțu
  January 19, 2011

  @androidule, vino si tu cu ceva nou!

 • fanel
  January 19, 2011

  Nea Costica nu mai e in piata ca au desfiintat piata de suruburi de la Crangasi de cand avem piata Ieuropeana, cat despre Nea Lazaroiu mai bine vindea el “suruburi metrice cap hexagonal cu filet partial” si era Nea Costica consilier presidential. Nea Costica are avantaj ca stie macar ce e ala un surub metric :)))

 • dracu
  January 20, 2011

  se pare ca genialilor psdpnlpc-isti le-a scapat din vedere amanuntul ca presedintele numeste pe cineva din partea aliantei, da nu musai pe ala pe care il propun ei. asa ca scenariul suna realist, si o sa ma stric de ras.
  :D

 • Dramoleta
  January 21, 2011

  Case closed :))
  Nici nu înţeleg pentru ce se mai organizează alegeri pănă în 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *