Vino la Portret de Familie 2017!

Lucrurile sunt foarte simple. Îți iei soțul, soția, prietenul, prietena, părinții, bunicii, străbunicii, colegii, pisica, cățelul, ursulețul de pluș sau ce mai ai tu și crezi că împreună cu ei formezi o familie. Îi aduci în strada Povernei la numărul 34. În oricare zi din perioada 6-12 decembrie 2017. Zilnic între orele 17.00 și 21.00.

Eu îți voi face cîteva fotografii. Cea mai bună dintre ele o voi edita și o voi printa sub formă de carte poștală. De trimis cu poșta celor dragi. Îți voi da fotografia și în format digital, să o poți pune pe Facebook sau pe Instagram.

Nu te costă nimic. Doar să vii acolo. Și să ne lași să-ți facem acest cadou. Împreună cu prietenii de la Hochland și Storia am amenajat un spațiu frumos, de sărbători, unde sperăm să te simți bine cît vei sta la noi.

Mai multe detalii de organizare a evenimentului Portret de Familie 2017 poți afla de pe site-ul Foto Union (click aici). Poți da un check-in evenimentului pe care l-am creat pe Facebook (click aici). Și, dacă îți place ce facem noi de șapte ani încoace, la fiecare început de decembrie, poți da un like paginii Portret de Familie (click aici).

De mîine, timp de o săptămînă, în fiecare seară, sunt în Povernei 34. Și vă aștept!

afisul-final-PF-2017-web

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *