Jurnalul lui Aliodor Manolea

(primit pe email)

Joi 03.12.2009

10.30 Azi am o zi grea. Trebuie sa-l ajut pe SEFU in confruntarea cu Geoana. M-am incarcat energetic printr-o spirala cu baietii de la SPP.
17.20 Am ajuns la Palatul Parlamentului. Lume multa. Zgomot. Cladirea are o incarcatura psihotronica foarte ridicata. De cum am intrat am fost asaltat de gandurile celor care au colindat-o de-a lungul anilor: “Daca nu-mi da tovarasu’ inginer drumu’ mai devreme iar n-ajung sa-mi iau ratia de zahar, si maine-i ultima zi!”, “Da’ ma! Da’ daca juca si Stoica era altceva ma! Avea si Steaua o sansa!”, “Ciun laii! Hai shin ly! Ciuang zi liu bang jiung!”.
19.17 Acum incepe partea mai dificila. Trebuie sa ma conectez la energia lui Geoana si sa-l “golesc”. Mai intai m-am descarcat energetic eu insumi, in momentul in care ma conectez la Geoana energia lui umplandu-mi “golul” ramas si lasandu-l pe fraier fara energie. M-am descarcat bine de tot, abia daca mai pot sa stau pe scaun de lesinat ce sunt. M-am conectat. DUMNEZEULE!!! Individul asta n-are niciun pic de energie in el! Stau ca prostu’ pe scaun si-mi dau seama ca nu ma mai pot misca. N-am reusit sa-i fur niciun gram de energie, pentru ca pur si simplu N-ARE! N-am mai intalnit in toata viata mea un caz asemanator! Daca afla SEFU ca nu l-am destabilizat p-asta de nicio culoare ma jupoaie de viu… sau mai rau, ma leaga cu capul in jos de castanul ala de la Cotroceni si ma pune sa cant Marseilleza, ca pe saracu’ Boc ( Doamne ca fals mai canta!).
20.14 Mi-am mai revenit. Acum urmeaza momentul decisiv. Trebuie sa ma conectez la creierul lui Geoana si sa-i modific ipochimenului gandurile. Nu trebuie sa ma grabesc. O voi face cu putin timp inainte ca SEFU sa-i puna INTREBAREA.
20.16 Ma voi concentra si ii voi modifica cele mai importante si periculoase ganduri. M-am conectat. Gandurile lui Geoana imi invadeaza mintea. “Numa’ de n-ar afla soacra-mea! Numa’ de n-ar afla soacra-mea! Numa’ de n-ar afla soacra-mea! Numa’ de n-ar afla soacra-mea! Numa’ de n-ar afla soacra-mea!”.
20.18 Sunt disperat! M-am chinuit de m-a luat dracu’ si n-am reusit sa-i modific niciun gand. N-am mai patit asa ceva in intreaga mea cariera! Orice am incercat, individul nu-si schimba niciun gand! Este o stanca energetica. Cu siguranta Geoana este un parapsiholog mult mai puternic decat mine. SEFU pune INTREBAREA.
20.43 M-am deconectat cu greu de la creierul lui Geoana. Cred ca voia sa ma tina captiv. In momentul in care SEFUL a pus INTREBAREA a avut un mic moment de deconcentrare si asa am reusit sa scap. Mai aud si-acum in minte ultimele lui ganduri: Aoleu’ a aflat soacra-mea! Aoleu’ a aflat soacra-mea! Aoleu’ a aflat soacra-mea! Aoleu’ a aflat soacra-mea! Aoleu’ a aflat soacra-mea!…..”
21.15 Sunt la bufetul senatului. Am cerut un Chivas dublu, apoi i-am spus chelnerului sa lase toata sticla. Sunt total debusolat. Ce-am patit azi n-am mai patit niciodata! N-am reusit nimic din ce mi-am propus. Nu l-am supt de energie si nici n-am reusit sa-i modific gandurile! Ce rusine!
21.48 Am platit doi lei si saptezeci de bani, cat a facut nota de plata, si ma indrept spre iesire. In drum vad chipuri bucuroase. Elena si Emil ma felicita. Vasile imi spune ceva de-o prima. Hm! Pana la urma se pare c-a iesit bine.
21.53 Parasesc cladirea. In urma raman gandurile celor ce-au colindat-o de-a lungul anilor: “Aoleu’ a aflat soacra-sa! Aoleu’ a aflat soacra-sa! Aoleu’ a aflat soacra-sa!….”

9 Comments
 • monica hanganu
  January 23, 2010

  excelent!

 • lulu
  January 23, 2010

  Hihihihii, ai dormit putin azi noapte….. :) Pasajul cu soacra e de milioaneeeee, o bataita buna cred ca luat deja micul geoana …O Dio!

 • jiji
  January 23, 2010

  cred ca domnul geoana s-a descarcat energetic in piscina lu’ vantu,si mie mi s-a intamplat sa ma descarc in astfel de locuri,asta e explicatia pentru prestatia slaba pe care a avuto la dezbatere.

 • matusalem
  January 23, 2010

  Intre 19.17 si 21.15 e apoteotic !

 • ionut.dmi
  January 23, 2010

  misto! :)) cine-i autorul?

 • cwalk
  January 23, 2010

  La multi ani, Aliodor! :)

  http://www.youtube.com/watch?v=dLyGCVc1hQE

 • lol's
  January 23, 2010

  Bre ce spui matale este 99% corect. Ce ai greșit adicatelea 1% este ca de ce făcea asta Aliodor a aflat NU soacra lui Aliodor, a aflat, soacra lui Gioana si dracii l-au luat pe Aliodor si pe Gioana odată cu paranormalul!!!

 • blogdeprost
  January 24, 2010

  hai bai sutule si cu asta ai legaturi…?

 • Vali Badea
  January 24, 2010

  Da da .. dar uite ce ar trebui sa facem cu ezotericul Aliodor: http://vali-badea.ro/2010/01/oferta-publica-pentru-aliodor/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *