Creștem odată cu George Toma

Nu-l cunosc pe George Toma. În sensul că nu suntem prieteni. Am schimbat cu el doar cîteva cuvinte în niște emailuri și alte cîteva formule de salut în cîteva întîlniri directe. Dar nu știu ce cărți citește George Toma. Și nici ce filme îi plac sau dacă îi e frică de doctor. Și totuși, în seara asta, căzut fiind pe canapea cu laptopul în brațe, la capătul unei zile de lucru care a durat 14 ore, am realizat că George Toma mi-e foarte aproape. L-am privit prima oară acum fix doi ani, în decembrie 2011, la ediția nr. 1 a campaniei Foto Union – Portret de Familie. Venise cu iubita lui și încercau să nu-mi arate cît de timizi sunt(em). Priviți foto 1 de mai jos.
Anul următor, adică în decembrie 2012, George Toma și iubita lui afișau ceva mai multă îndrăzneală și încredere în sine. Vedeți foto 2. Ei bine, acum priviți foto 3. E o fotografie pe care am făcut-o aseară, în ziua a doua a celei de-a treia ediții a campaniei Portret de Familie. #ebine, nu?

Mulțumesc, George Toma!

portretdefamilie1

portretdefamilie2012

pf0538

Pentru cei care nu știu, Portret de Familie este o campanie publică de fotografie a Foto Union care se desfășoară în fiecare an la începutul lunii decembrie, timp de o săptămînă. Orice familie vine la noi primește cadou un portret printat în mai multe exemplare, de trimis la rude și prieteni. Anul acesta, Portret de Familie are loc cu sprijinul AVON, evoMAG și Ceainăria Lelia. Alte detalii, pe blogul Foto Union sau pe pagina de facebook a campaniei.

2 Comments
 • Ioana
  December 10, 2013

  Ce fain! :)
  Inca 9 poze si George o sa aiba un altfel de calendar. Unul in care in fiecare luna pica Craciunul, cu tot ce are mai bun.

 • Another
  December 11, 2013

  Frumoşi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *