Out of Office – episodul 4

Explicație. Out of Office este un proiect de călătorie. Și de fotografie. Nu ai nevoie de bani. Nici măcar de o cameră foto. De tot ce înseamnă organizarea expedițiilor Out of Office mă voi ocupa eu. Tot ce trebuie să faci este să vrei să mergi cu mine într-o aventură la care sigur ai visat cîndva în viața ta: o călătorie în jurul lumii. E posibil să ai probleme la birou din cauza asta. Ai grijă! Dacă vei reuși să scapi de șefi, îți garantez că ne vom distra împreună. Și că vom cunoaște locuri pe care doar cîțiva aleși au șansa de a le întîlni în viața asta. Ce zici?

Eu am să-ți fiu ghid și, pentru că mă ocup cu fotografia, am să-ți arăt tot felul de imagini care-ți vor tăia respirația. Locurile acestea există, iar eu o să ți le arăt. Sub formă de fotografie – printscreen. Dacă-ți plac – și nu văd cum n-ar putea să-ți placă – ai un link sub fiecare imagine pe care ți-o voi arăta. Dă click pe acel link și hai să plecăm împreună în aventura Out of Office.

Precizare: dacă citiți acest text pe smartphone și vă instalați aplicația Google Street View, vă asigur, puteți călători #outofoffice în condiții mult mai bune.

japonia

Shinjuku Gyoen National Garden, Tokyo, Japonia.

keukenhof

Keukenhof, Olanda.

guam

Family Beach, Guam.

yellowstone

Yellowstone National Park, SUA.

_______________

Out of Office este un proiect de travel și fotografie realizat de sutu.ro cu imagini obținute din Google Street View. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *