Viorica

viorica dancila

Cine și ce o recomandă pe Viorica? Aceasta e întrebarea. Răspunsul, prieteni, e vînare de vînt. Și asta ne va enerva cumplit. Doar că trebuie să-l căutăm. Mai ales că, potrivit spuselor numitului Dragnea Liviu, condamnat penal și președinte al PSD, doamna Viorica, propusă pentru a forma un nou guvern PSD, este… comunicativă.

Celor care stau prost la capitolul depresii le-aș recomanda să sară pentru acest interviu din 2014 cu Viorica. Vă dau cuvîntul meu de onoare că în viața mea nu am văzut ceva care să mă enerveze mai tare. Abia am reușit să trascriu această mostră de imbecilitate pesedistă.

min 2.34  În al doilea rînd pentru că ați vorbit de femeie și politician cred că trebuiesc ca în viața noastră politică, a românilor în general, să avem alte modele. S-a creat anumite modele de femei în viața politică care nu ne reprezintă pe toate femeile. Și aici cred că ar trebui să se facă o distincție și să încercăm toate femeile, ca și în alte domenii de activitate, să încercăm să delimităm și să încercăm să găsim modele politice care să ne reprezinte. Să nu generalizăm că toate femeile în politică au un anumit… sunt de un anumit fel… ca și în alte domenii de activitate. Și cred că acest lucru este foarte, foarte important. (*&^$#*O$@%:+ – n.r.)

Să dăm acum împreună timpul înapoi cu opt ani. Suntem la conferința de constituire a PSD Diaspora. În sală, tot felul de ciudați. La prezidiu, o blondă de la PSD. Viorica. E prezentată drept europarlamentar și liderul grupului PSD din Parlamentul European.

Ascultați cum vorbește Viorica (link aici):

min 0.46: (românii din diaspora) nu cred că pot fi de acord cu abuzurile, incompetența, hoția guvernului Boc, a căror (ale cărui – n.r.) măsuri îi afectează pe cei apropiați lor care au rămas în țară, dar a căror (ale cărui – n.r.) măsuri, a căror  (a cărui – n.r.) lipsă de soluții viabile, a căror (a cărui – n.r.) lipsă de interes duc România într-o direcție greșită, iar pe dvs, cei din diaporă, vă fac să spuneți cu timiditate că veniți din România, că sunteți români.

min 2.00 (…) de deplasările pe care le-am făcut pentru a vedea problemele cu care se confruntă aceștia, dar și de desele interperări (interpelări – n.r.) în Parlamentul European pe problemele pe care dvs le-ați avut.

min 2.14  dar cred că eforturile noastre, dublate de psd diaspora (…), va da (vor da – n.r.) o mai mare amploare, o mai mare vizibilitate, o relație mai bună în contactul cu cetățenii de a găsi soluțiile care să se plieze atît pe nevoile populației din România, dar să se plieze și pe nevoile dvs, a (ale – n.r.) populației din diaspora.

În octombrie 2015, femeile din PSD adoptă o hotărîre de susținere a candidaturii lui Dragnea la șefia partidului. Vorbește Viorica (link aici):

min 2.36: femeile social-democrate susțin întru totul această candidatură fiind convinse că Liviu Dragnea are forța și capacitatea necesară (necesare – n.r.) pentru a conduce partidul.

Dacă mai aveți răbdare în lupta cu prostia, vă recomand și acest așa-zis interviu din 2014 pentru cotidianul Giurgiuveanul.

min 1.03 Datorită votului acordat de români, datorită votului dvs, al locuitorilor județului Giurgiu, România a obținut 16 mandate de europarlamentar, dar în același timp a obținut pentru prima dată funcții care ne va (ne vor – n.r.) ajuta pe noi, românii trimiși de dvs în Parlamentul European, membri ai alianței PSD-UNPR-PC, să avem un punct de vedere mult mai puternic și să putem să-l folosim în sprijinul dvs și al realităților cu care dvs vă confruntați.

Nu mai pot cu Viorica…

Am să-l ascult puțin pe Andrei Pleșu vorbind despre prostie. Poate-mi dispar mîncărimile.

8 Comments
  • Adrian
    January 17, 2018

    Dumnezeiasca rabdare ai avut sa o asculti!!!! :))) Fac pariu ca ti-a crescut tensiunea si ti-a cazut glicemia de nervi!

  • Cristian Șuțu
    January 17, 2018

    Cum sa-ti spun? Am fumat un pachet de tigari, apoi deschis si o sticla de Glenfiddich. :)))
    E grav! E grav de tot cu astia…

  • Andrei
    January 19, 2018

    Ai stat să cauți mizeriile astea doar pentru a afla ceea ce era deja evident, judecând dupä casca aceea refuzată până și în Star Trek ?!?

  • Alex
    January 19, 2018

    Cristi, am ajuns sa ma amuze, am trecut deja de la starea depresiva pe care mi-o “asigura” toate mutatiile astea genetice. Din pacate, astia/astea sunt, nu ii/le poti schimba si sustinatorii lor sunt si mai si. Borfasi, incompetenti, infractori, oportunisti, semi si analfabeti, agramati, lipsiti de cel mai elementar bun simt, lipsa oricarui simt al penibilului si lista poate continua mult si bine. M-as enerva daca un om inteligent ar ajunge intr-o asemenea situatie. Din fericire (pentru mine, pentru cei care au ceva mai mult de-un singur neuron), asa ceva nu se va-ntampla.

    In rest, toate bune.

  • Alex
    January 19, 2018

    Apropos, iti sugerez sa-ncerci macar o data: Islay Mist (neaparat de 18 ani). Mi s-a parut cel mai curat. Sunt consumator de whiskey de multi ani si pot spune c-am consumat pana acum majoritatea lor (indiferent bourbon si/sau scotch).

  • Dan Doran
    January 19, 2018

    Deci, o doamnă agramată… Iubitoare de rochii scumpe… Membră a Partidului Ciorditorilor… Lătrătoare fără să știe de ce… Amatoare de ciolan…
    Concluzie: VENIȚI LA REVOLUȚIE!

  • Corina
    January 21, 2018

    Imi este scarba. O scarba d’aia metafizica.
    Un lucru bun: ai inceput sa scrii mai des.
    Congrats!

  • Cristian Șuțu
    January 22, 2018

    Mulțumesc, Corina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *