PNL propune pedepse și mai grave pentru consumul de marijuana: de la 3 la 10 ani de închisoare

Nu mai am de mult nici măcar o urmă de dubiu că marea noastră năpastă este clasa politică. În special, PSD și PNL, aceste două mari nenorociri care, în condiții firești de funcționare politico-administrativă a unei națiuni, ar trebui scoase în afara legii. Pe veșnicie. Iar fiecărui membru al acestor două partide ar trebui să li se interzică pe viață, lor și urmașilor lor pînă la a patra generație, dreptul de a fi ales într-o funcție publică. Știu, pare că exagerez, dar probabil nu realizați că de ani mulți țara asta e guvernată de oameni care nu știu și nu pot să lege o frază. Un lung șir de analfabeți, impostori, escroci sau prădători a pus mîna pe administrarea acestei țări.

Arătați-mi un singur om demn și onest în clasa noastră politică, iar eu îmi dau demisia din orice. Parlamentul și Guvernul României au devenit, nu știu cum dracu’, un fel de canale subterane în care se adună toate dejecțiile din cetate.

Suntem în anul 2022, într-o epocă în care poți ajunge oriunde în lume în doar cîteva ore. În care poți vorbi și te poți vedea cu oricine din lume ca și cînd ar fi lîngă tine.  Trăim într-o lume în care poți avea acces instantaneu la orice carte din lume și la orice muzică compusă și înregistrată vreodată. Granițele și imposibilul încep să dispară, oricît de mult s-ar opune Vladimir Putin și toți ceilalți idioți care încă nu au înțeles că tot ce avem e libertatea. Și nu proprietatea. Nu ne-am născut pentru a avea, ci pentru a fi.

Am făcut toată această introducere pentru a vă anunța că un grup de 16 parlamentari de la PNL, partidul care guvernează azi în România, a depus zilele trecute la Camera Deputaților un proiect de lege pentru incriminarea și mai dură a consumului de droguri. Să vă explic. Toată lumea civilizată începe să des curs unor acțiuni de dezincriminare a consumului de droguri ușoare, precum canabisul. 18 state americane, Canada, Mexic, Urugay, Malta au legalizat deja canabisul pentru uz personal. Olanda și Spania permit deținerea de marijuana. Germania, Italia, Elveția, Luxemburg sunt în plin proces legislativ pentru reglementarea pieței de canabis. E deja un trend și el vine după ce ONU a adoptat anul trecut o decizie prin care canabisul a fost eliminat de pe lista substanțelor periculoase.

În România, deținerea și consumul de marijuana, spre exemplu, sunt pedepsite acum cu închisoare de la 3 luni la 2 ani. Sau cu amendă.

Liberalilor li se pare prea puțin. Și ei, la guvernare fiind, propun eliminarea amenzii și înăsprirea pedepselor cu închisoarea:

(1)Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea,
prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea,
distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea,
cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de
risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani şi
interzicerea unor drepturi.

Dacă vreți să vedeți ce argumente au liberalii, intrați aici să citiți expunerea lor de motive. Iar dacă vreți să citiți proiectul lor de lege, click aici.

Numele celor 16 deputați liberali absurzi sunt: Alexe Florin-Alexandru, Balint Liviu-Ioan, Barcari Rodica-Luminiţa, Burciu Cristina, Burduja Sebastian-Ioan, Ciofu Cătălina, Cozmanciuc Corneliu-Mugurel, Cupşa Ioan, Leoreanu Laurenţiu-Dan, Marşalic Jaro Norbert, Roman Florin-Claudiu, Rujan Dumitru, Stângă George-Cătălin, Stoian Maria, Thellmann Christine, Turcan Raluca.

Lor și tuturor idioților care habar n-au pe ce lume trăiesc le spun așa: Sunteți o rușine!

Legalizați marijuana

1 Comment
  • Nicolae Prava
    April 30, 2022

    Pai din aceasta cauza înflorește traficul de marijuana la noi. Dacă ar fi la liber cum este în SUA, traficanții și dealerii ar trebuii sa își caute un loc de munca!

    Asa ca de ce sa nu le dea guvernul și parlamentul o mana de ajutor ca doar toți mănâncă o pâine de acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *