French Losery

Era o vreme cînd micul dejun la French Bakery infirma teoria formelor fără fond. Gama fină de preparate autentice realizate după reţetele tradiţionale ale artizanilor francezi, paleta de gusturi şi texturi reînnoite permanent s-a dus dracului. Eu n-am ştiut unde s-a dus, astfel că azi dimineaţă, după sesiunea de jogging din Herăstrău, eu şi prietenii mei ne-am oprit la French Bakery, lîngă pţa Domenii. Pe scurt lucrurile stăteau aşa: stratul de praf de pe scaune avea îmtre 1,5 şi 2mm, croissantele reîncălzite au venit lipite de şerveţele, cappuccino părea amar oricîte cuburi de zahăr aveai să pui îl el, bruneta cu blugii lăsaţi uitase să aducă apa sau poate că o pusese în freshul de portocale, cel mai diluat fresh din cîte am băut vreodată.

De ce?

De ce lucrurile cîndva bune se duc dracului?

4 Comments
  • alinutza
    October 30, 2010

    Pentru ca e Romanian French Bakery ( sau Jokery? ) !

  • hub
    October 30, 2010

    de mere

  • Uliu
    October 31, 2010

    Nu ai observat ca orice franciza ajunge prin a se transforma in treaba romaneasca? Oricate mecanisme de control a calitatii ar aduce ei, tot atatea metode de a le insela vigilenta gasim noi!

  • ion
    November 1, 2010

    de treci codrii de arama.
    incearca si un sandwich de la ei. e bun de-ti sangereaza gingiile. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *